Πόντιοι Κοζάνης| Αποφασίζουν για τους υπό δοκιμή, Nathanael Bai & Steeve Selso Saint-Duc (vids)

 


 Μπορεί το «lockdown» στην Κοζάνη να «πάγωσε» τα φιλικά για τους Πόντιους, αλλά οι διεργασίες για τη νέα σεζόν στη Φούτμπολ Λιγκ δεν μπορούν να σταματήσουν σε μια καίρια καμπή

Στο επίκεντρο είναι τα μεταγραφικά και άμεσα θα συνεχιστούν οι ανακοινώσεις, με τον Καμερουνέζο, Ousseini Nji Nfifen Mounpain, στόπερ που γυμνάζεται ήδη με την ΑΕΠ και ξεχωρίζει, να είναι εκτός απροόπτου μια από αυτές. 

Εκτός από το Νίκο Διγκόζη, από το μικροσκόπιο του Νένο Κουρούζοβιτς περνούν ακόμα δυο ξένοι (έπαιξαν και κόντρα στον Θεσπρωτό) και μετά το τσεκάρισμα αναμένεται το τελικό ξεκαθάρισμα, με αποφάσεις για την τύχη τους, χωρίς ακόμα να υπάρχει κάποιο δεδομένο. 

Ο λόγος καταρχάς για τον 21χρονο Γάλλο αριστερό μπακ, Nathanael Bai (αριστερά στη φωτο). Ο «Ναθαναήλ» έπαιζε στη β΄ ομάδα της Λε Μαν στην πατρίδα του και νωρίτερα σε Κ19 της Μπορντό και FC Chamois Niort B

Ο Νathanael Bai με τη φανέλα της Μπορντό

Ο δεύτερος που αξιολογείται από το τεχνικό τιμ είναι ο Steeve Selso Saint-Duc (δεξιά στη φωτο). Η΄ πιο απλά και σύντομα, «Σέλσο». Ο 20χρονος επιθετικός, κυρίως ακραίος, κατάγεται από την Ταϊτή, με την οποία έχει χριστεί διεθνής με την Κ20, ενώ αγωνιζόταν στις ΗΠΑ, με Lansing Ignite (τελευταίος σταθμός) και Los Angeles Fc. Ενδιάμεσα έπαιξε στη Νορβηγία, με τη Στρόμεν (πριν μια διετία). 

Βεβαίως, θα υπάρξουν εξελίξεις για ενίσχυση και από την εγχώρια αγορά και το όνομα του Κοζανίτη χαφ, Λάμπρου Ταϊρη (πρώην Βέροιας) παραμένει στο προσκήνιο.

Δείτε δυο βίντεο με τον Σέλσο σε δράση

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική