Άρης| Θύμα ανατροπής στην Τρίπολη, ήττα 2-1 από Αστέρα

 


 Χαμένη ευκαιρία για τον Άρη (λίγο μετά «γκέλαρε» ο Παναθηναϊκός με τη Λαμία), που ηττήθηκε με 2-1 στην Τρίπολη από τον Αστέρα, με ανατροπή στο σκορ. Ντεμπούτο για την ομάδα του Άκη Μάντζιου ως αλλαγή το τελευταίο δεκάλεπτο έκανε ο νεοαποκτηθείς στράικερ Κώστας Μήτρογλου, ενώ οι Αρκάδες πλέον ονειρεύονται συμμετοχή στα πλέι οφ, με την πέμπτη σερί νίκη.

Οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν στο πρώτο μέρος και στο 28΄ ήρθε το 0-1, με προβολή του Μάνου, σε σέντρα του Μπερτόλιο, ενώ είχαν και άλλες φάσεις (Μάνος 12΄, Ματέο Γκαρσία 17΄, Σάσα 24΄, Μπερτόλιο 35΄ κ.α.). 

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και αντέδρασαν, με τον Άρη να γίνεται πιο παθητικός. 

Στο 65΄ ο Αστέρας ισοφάρισε με τον Κρεσπί, ενώ σε ένα πεντάλεπτο, στο 70΄, ήρθε και το 2-1 για την ομάδα της Τρίπολης, με πλασέ του Ριέρα, μετά από ασίστ του Κρεσπί.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Τσιφτσής, Κώτσιρας, Αλβάρες, Σουάρεθ, Καστάνο, Βαλιέντε, Καπίγια (59’ Ιγκλέσιας), Κρεσπί (90+ Τιλίκα), Φερνάντεθ (81’ Μπελόκ), Σίτο (59’ Αλί Μπαμπά), Τζίμας (59’ Ριέρα). 

ΑΡΗΣ: Σιαμπάνης, Σάκιτς, Ροζ, Μπεναλουάν, Ιωάννου (74’ Σούντγκρεν), Τζέγκο (81’ Κάτσε), Σάσα (74' Σαντέ Σίλβα), Μπερτόλιο (64’ Ματίγια), Ματέο Γκαρσία, Μπρούνο Γκάμα, Μάνος (81’ Μήτρογλου). 

φωτο από Asteras Tripolis FC

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική