ΠΑΟΚ| Με επιθετική «πολυφωνία» και σε 20λεπτο «φωτιά», 5-0 τον Παναιτωλικό

 


 Την πιο ευρεία φετινή του νίκη κατέκτησε ο ΠΑΟΚ, με το εμφατικό 5-0 επί του Παναιτωλικού. 

Το σκορ μαρτυρά την εικόνα της αναμέτρησης και τη διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων, με τον Δικέφαλο του Βορρά να «τιμωρεί» τις αμυντικές αδράνειες και τα λάθη στα μετόπισθεν των Αγρινιωτών, ειδικά στο δεύτερο μέρος. 

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία πρόσφερε γκολ και θέαμα και αποδείχτηκε εύστοχη και αποτελεσματική, με τον Σβιντέρσκι να πετυχαίνει δυο γκολ (φτάνοντας τα 9 στη Super League Interwetten), ενώ τα δυο πρώτα τέρματα είχαν αυστριακή υπογραφή, από Μουργκ και Σβαμπ (δίχτυα βρήκε και ο Τζόλης).  

ΕΙΚΟΣΑΛΕΠΤΗ «ΕΚΡΗΞΗ»

Οι γηπεδούχοι μετέτρεψαν το 0-0 του 40΄ στο 4-0 του 61΄, με ένα «διαστημικό» 20λεπτο, με τους «ασπρόμαυρους» να ισοβαθμούν με τον Άρη στην 3η θέση. Ο ΠΑΟΚ είχε αλλαγές στην ενδεκάδα, σε σχέση με το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. 

Ο χορός των γκολ: Μουργκ (39΄ 1-0), Σβαμπ (51΄ 2-0), Τζόλης (57΄ 3-0), Σβιντέρσκι (61΄ 4-0, 90+ 5-0).

ΠΑΟΚ: Z. Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Ινγκασον, Βαρέλα, Περέιρα, Nτόουγκλας Αουγκούστο (46’ Ελ Καντουρί), Σβαμπ, Μουργκ, Α. Ζίβκοβιτς (65’ Ουάρντα), Τζόλης (65’ Λάμπρου), Σφιντέρσκι.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κνετ, Τζανακάκης, Μάλης, Τσότσαλιτς, Περέιρα, Ταχάρ (62’ Λιάβας, 75’ Ντάλσιο), Αρσούρα (62’ Μάσουρεκ), Μπαρμπόσα (67’ Μανθάτης), Τσιγγάρας, Αριγίμπι, Ντίας (66’ Βέργος).












 φωτο από PAOK FC

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική