Μακεδονικός| Έφυγε για Πάφο ο Δοϊρανλής – Φιλική νίκη με Επανομή (3-0)

 




Την παραχώρηση του 19χρονου μέσου, Γιάννη Δοϊρανλή, που είχε ενεργό ρόλο την τελευταία διετία στη Γ΄ Εθνική, με μεταγραφή στην κυπριακή Πάφο, ανακοίνωσε ο Μακεδονικός.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου των “πράσινων”:

Με ιδιαίτερη χαρά και περηφάνεια, η διοίκηση του Μακεδονικού ανακοινώνει τη μεταγραφή του Γιάννη Δοϊρανλή στην Pafos FC.

Μετά από 37 συμμετοχές (οι 31 ως βασικός) στη Γ’ Εθνική από την ηλικία των 17 ακόμη ετών, ο 19χρονος μέσος, απόφοιτος της «πράσινης» Ακαδημίας, έπεισε τους Κύπριους μέσα από τη διδαδικασία των δοκιμαστικών στην οποία υπεβλήθη στα τέλη Ιουλίου και υπέγραψε τη μετακίνηση του στην Πάφο, σε μια από τις πιο οργανωμένες και ταχέως ανερχόμενες ομάδες του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Υποθέτει κανείς πως η εκλογή των ανθρώπων της Pafos FC δεν ήταν δύσκολη, μιας και το ταλέντο και η εργατικότητα του Γιάννη είναι εμφανή από τις πρώτες προπονήσεις και τις πρώτες επαφές με τη μπάλα. Στον Μακεδονικό, άλλωστε, ο νεαρός χαφ αποτελούσε αναπόσπαστο κομμάτι της βασικής ενδεκάδας.

Η διοίκηση της Pafos FC αποφάσισε να τοποθετήσει τον Δοϊρανλή στη θυγατρική ομάδα του συλλόγου, τον Ακρίτα Χλώρακας, που συμμετέχει στη Β’ Εθνική της Κύπρου, ώστε ο νεαρός μέσος να πάρει άμεσα χρόνο συμμετοχής και παιχνίδια στα πόδια του, ώστε να προσαρμοστεί το γρηγορότερο δυνατόν στα δεδομένα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Για τον Μακεδονικό, η μεταγραφή του Δοϊρανλή στην Pafos FC και η εκ μέρους του υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια ακόμη πινέζα στον ατέρμονο, συνεχή δρόμο για την ολοκλήρωση του έργου, του στόχου μας: τη διάπλαση ανθρώπων και ποδοσφαιριστών που θα εκπληρώσουν τα όνειρα τους.

Η διοίκηση και σύσσωμη η οικογένεια του Μακεδονικού εύχεται στον Γιάννη υγεία και καλή σταδιοδρομία στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο!”.

ΝΙΚΗ ΜΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Η ομάδα του Γιώργου Αμανατίδη επιβλήθηκε με 3-0 σε φιλικό κόντρα στην Αναγέννηση Επανομής. Στο 32΄ ο Γαρύφαλλος με πέναλτι που κέρδισε ο Καράμπελας άνοιξε το σκορ για τον Μακεδονικό, που είχε και δοκάρι με τον Τοπούζη στην έναρξη του β΄ μέρους. Στο 52΄ ο Καράμπελας πέτυχε το 2-0, ενώ το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Γαρύφαλλος στο 74΄, με το δεύτερο προσωπικό του γκολ, μετά από ασίστ του Τοπούζη. Απόντες ήταν οι Τσουκάνης, Κεφαλάς, Τσιαμπάζης, Κυρανάς και Παπαδόπουλος. Την Τετάρτη θα δοθεί το επόμενο φιλικό, εκτός έδρας με τη Δόξα Δράμας. Σύνθεση Μακεδονικού: Γουναρίδης, Χασάνογλου, Σαραγιώτης, Βασιλείου, Καραμπάς, Δοξάκης, Καράμπελας, Γαρύφαλλος, Γρηγοριάδης, Ζαννάκης, Τοπούζης. Έπαιξαν και οι Καζέλης, Ντούρος, Νατσιόπουλος, Μαρνέρης, Τοπουζίδης, Μπενάκης, Βασιλάκης, Δαλκίδης, Παναγιώτου και Καζάνας.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική