Θύελλα Σαρακηνών| Κέρδος και “μεταγραφή” ο... φουριόζος, Βαγγέλης Μεταξάς

 




Ο μεγάλος άτυχος της περσινής χρονιάς για τη Θύελλα Σαρακηνών ήταν ο Βαγγέλης Μεταξάς. 

Ο πρώην μεσοεπιθετικός του Εδεσσαϊκού στην πρώτη του σεζόν στους “πειρατές” ήταν ενεργό στέλεχος και βοηθούσε σημαντικά, μέχρι τη στιγμή που υπέστη ρήξη χιαστών, περνώντας την πόρτα του χειρουργείου στις 31 Μαρτίου. 

Ο χρόνος κύλησε, με υπομονή, αποκατάσταση και δουλειά και ο Μεταξάς “πάτησε” πάλι γήπεδο, σχεδόν 7 μήνες μετά (περίπου τον τελευταίο μήνα γυμναζόταν σε φουλ ρυθμούς)

Σκορπώντας χαμόγελα και αφήνοντας υποσχέσεις για τη συνέχεια στην ομάδα της Πέλλας, που ψάχνει επανεκκίνηση, μετά από τρεις ήττες στο ξεκίνημα της σεζόν. 

Ο Βαγγέλης Μεταξάς μπήκε ως αλλαγή την Κυριακή στην Κοζάνη (από το 63΄), στην ήττα με 3-1 από την πρωτοπόρο ΑΕΠ για την ομάδα του Λεωνίδα Μπίλη, ενώ σήμερα συνέχισε να παίρνει παιχνίδια στα πόδια του και αγωνιστικό ρυθμό.

 Συγκεκριμένα, η Θύελλα κέρδισε εκτός έδρας με 1-0 τον αξιόμαχο Εθνικό Γιαννιτσών και προχώρησε στους “8” του Κυπέλλου Πέλλας. Μάλιστα, το γκολ πέτυχε ο Μεταξάς, που μπήκε αλλαγή στο 76΄ και στο 83΄ με πλασέ σημείωσε το τέρμα που έκρινε τον αγώνα. 

Την Κυριακή οι Σαρακηνοί στο “σπίτι” τους θα ψάξουν την πρώτη νίκη, απέναντι στη Λευκίμμη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ηρακλής| Η πρώτη σύσκεψη της επιτροπής γηπέδου

Ποσειδώνας Μηχανιώνας| Το «πείραμα» Αμανατίδη με μεταφορά του δεξιού μπακ Γιαννούση στην επίθεση

Γιαννούσης: «Με βοηθά πολύ ο Αμανατίδης, αποδίδει η νέα μου θέση στη Μηχανιώνα»