Πιερικός| “Αυλαία” με ένα πόντο στη Λάρισα & η έλευση Γκαγιέχο

 




Εκτός από τους Β. Παπαδόπουλο-Φωκαϊδη, ο Πιερικός “φουλάρει” για τις επόμενες προσθήκες, ενώ αναμένονται σύντομα και οι αποδεσμεύσεις, που πιθανότατα θα ξεπεράσουν τις 5-6. 

Ήδη έχουν απλωθεί “δίχτυα” για αρκετούς στόχους και σε ΜΜΕ της Νικαράγουα γίνεται λόγος για επιστροφή του Πάμπλο Γκαγιέχο στην Ελλάδα, για λογαριασμό των “μελανόλευκων”. 

Ο 28χρονος ακραίος μεσοεπιθετικός έπαιζε στη Σλοβακία με τη Ζέμπλιν Μιχαλόβτσε, στην Ελλάδα αγωνίστηκε στη Λάρισα (2017 για ένα εξάμηνο, με 1 γκολ σε 6 εμφανίσεις), ενώ ακόμα έχει θητεία σε Αλβανία, Ισπανία και την πατρίδα του.

 Από την ομάδα της Πιερίας επιβεβαιώνεται η επικείμενη άφιξη του και μάλιστα άμεσα, πιθανότατα τη Δευτέρα.

Την ίδια στιγμή, η ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη “σφράγισε” αγωνιστικά το 2021 με το 0-0 στη Φιλιππούπολη με τον Απόλλωνα Λάρισας. Στο 65΄ οι Θεσσαλοί έχασαν πέναλτι με το Λίταινα, που σούταρε στο δοκάρι.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ: Αστράς, Γιαννίτσης, Καρρίκι, Βίγια, Λίταινας, Παναγιώτου, Σκούπρας, Μπαλογιάννης (81' Καλούσης), Χατζής, Νούσιος (74' Ζιάκας), Τιμπουέ.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Γαλάνης, Μηλιώτης, Ζούρκος, Παντελιάδης, Εμπουσί, Γιαλαμίδης, Σουντάρ, Μπουόλι (72' Μουρατίδης), Καρανάτσιος (81' Κριμιτζάς), Ζαφειράκης, Ίτσιος (85' Καγκελίδης).

φωτο από Apollon Larisas FC

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική