“Άσφαιρη” μοιρασιά στη Θέρμη, στο 0-0 ο Θερμαϊκός και η Δόξα Δράμας, που έχασε πέναλτι

 




Μοιρασιά “συμβιβασμού” για τον Θερμαϊκό και τη Δόξα Δράμας, με το “άκαπνο” 0-0 στη Θέρμη σε ένα μέτριο ποιοτικά ματς, που κυριάρχησε η σκοπιμότητα. 

Οι “Μαυραετοί”, έχοντας και κόσμο στο πλευρό τους στην ανατολική Θεσσαλονίκη, δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για το διπλό, αλλά το γκολ δεν ήρθε, για τη δεύτερη σερί ισοπαλία, μετά το 1-1 εντός με τον Εθνικό Σοχού και πλέον στρέφονται στην έξοδο της Τετάρτης στο Παραλίμνιο, σε εξ' αναβολής αγώνα με τον τοπικό Απόλλωνα. 

Στη μεγαλύτερη φάση για τη νίκη, η ομάδα του Σπύρου Φιλίππου έχασε πέναλτι με τον Μάριο Τζανουλίνο, όταν είπε “όχι” ο γκολκίπερ των γηπεδούχων Παναγιωτίδης στην εκτέλεσή του (το κέρδισε ο Οικονομίδης από τον Μουτζούρη).

ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ: Παναγιωτίδης, Τρόκας, Ράντζα, Μουτζούρης, Σιούτας, Αναστασιάδης (80′ Κορέας), Κυριακίδης, Αλωπούδης (46’ Πασιαρδής), Μπαλικτσής (46′ Αγγελίδης), Διαμαντίδης (62′ Πουρνάρας), Θεοδωρίδης (84′ Κράββαρης) .

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Κολιοφούκας, Τάσιος, Στ. Θεοδοσιάδης, Παπαϊωάννου, Γιαννούσης, Τζανουυλίνος, Στάικος (73′ Μπαρέττας), Οικονομίδης,  Σ. Κυριακίδης, Δ. Κυριακίδης (58′ Ρούτσης), Κατσαμάγκας  (58′ Μουδούρογλου).


Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ του αγώνα στο sportdrama.gr από τη Χριστίνα Γεωργιάδου


Θυμηθείτε ΕΔΩ την ευχαριστήρια ανακοίνωση της Δόξας για τους οργανωμένους φιλάθλους της


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική