Αλμωπός Αριδαίας| Έτσι θριάμβευσε επί του Πανσερραϊκού στις Σέρρες (1-3, vid)

 





Σε μεγαλύτερους “μπελάδες” έβαλε τον Πανσερραϊκό ο Αλμωπός Αριδαίας, κερδίζοντας με 3-1 μέσα στις Σέρρες και συνεχίζοντας τη φετινή εξαιρετική του πορεία, αποτελώντας αναμφίβολα την ευχάριστη έκπληξη ως τώρα στο Βόρειο όμιλο της Betsson Super League 2. 

Η ομάδα της Πέλλας παρουσιάστηκε συμπαγής, διαβασμένη και... φωτιά στις αντεπιθέσεις, όπου έκανε τη “ζημιά”. 

Από τους πρωταγωνιστές για τους “κυανόλευκους” ήταν οι Ραφαήλ Πέττας και Ραφαήλ Γιαλαμούδης, που ήρθαν από τον πάγκο συμβάλλοντας για το τελικό 1-3. 

Στο 47΄ ο Σερραίος Χρήστος Ρόβας, συνήθης ύποπτος στο σκοράρισμα για τον Αλμωπό, έκανε το 0-1 στα... πάτρια εδάφη, ενώ τα “λιοντάρια” ισοφάρισαν σε 1-1 στο 70΄ με τον Χισάμ Κανίς (επίσης ιδιαίτερα αποτελεσματικός φέτος). 

Στο 88΄ ο προωθημένος Δημήτρης Σουλιώτης με κεφαλιά σε κόρνερ του Γιαλαμούδη διαμόρφωσε το 1-2, ενώ το τελικό 1-3 ήρθε με τους Σερραίους να έχουν “ανοιχτεί” και τον Πέττα να “κεραυνοβολεί” τον Καβουσάκη, εν μέσω έξαλλων πανηγυρισμών από την ομάδα της Αριδαίας, που κρατά... αποστάσεις από τις επικίνδυνες θέσεις.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Καβουσάκης, Κασμερίδης, Καρασαλίδης, Ζέρης, Πίντο, Έππας (83’ Παπαβασιλείου), Μαρκιόνι (74’ Κρητικός), Ανάκογλου (54’ Κόντσι), Μέσι, Κανίς, Ρολάντο Ντίαζ.

AΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ: Παϊτέρης, Καράμπελας (46’ Τριανταφυλλάκης), Σέχου, Σουλιώτης, Πρίκας (79’ Γιαλαμούδης), Ασλαμπάλογλου, Κολλαράς, Παρασκευάς, Γιουκούδης (75’ Πέττας), Μπακουτσής, Ρόβας (93′ Αδαμίδης).

ΦΩΤΟ από Panserraikos FC

Δείτε το βίντεο με τα γκολ του Αλμωπού από το Almopos FC


Δείτε όλα τα γκολ του 1ου ομίλου της Betsson Super League 2, μέσα από την κάμερα της ΕΡΤ



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική