Εδεσσαϊκός| “Άλωσε” ξανά την Κέρκυρα, 4-1 με ανατροπή τον ΟΦΑΜ (vid)

 




Το “δυο στα δυο” στην Κέρκυρα φέτος έκανε ο Εδεσσαϊκός, που μετά τη Λευκίμμη “εκπόρθησε” και την έδρα του ΟΦ Αγίου Ματθαίου με το εμφατικό 4-1. 

Έτσι, ο Αλέκος Κούρτογλου άρχισε με το δεξί τη θητεία του στους “πράσινους”, οι οποίοι γύρισαν στα θετικά αποτελέσματα, με “ολική επαναφορά” μάλιστα στο σκορ, αλλά και επιθετική πολυφωνία (τέσσερις διαφορετικοί σκόρερ), παραμονές του τοπικού ντέρμπι, με τα Γιαννιτσά εντός. 


Οι Κερκυραίοι προηγήθηκαν στο 6΄ με τον Χαρβαλιά, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν σε 1-1 στο 11΄, με κεφαλιά του Στέφανου Ντόγου. 

Το 1-2 για την ομάδα της Πέλλας πέτυχε ο Ταουσιάνης από το κέντρο, “κρεμώντας” από μακριά τον Σκάρπο που ήταν εκτός θέσης. 

Στο 45΄ ο προωθημένος Μωυσίδης με κεφαλιά σε σέντρα του Ντόγου έδειξε να εδραιώνει το “πράσινο” διπλό για το 1-3.

 Το τελικό 1-4 διαμόρφωσε ο νεαρός Κατικαρίδης, που ήρθε από τον πάγκο, με πλασέ σε αντεπίθεση στο 87΄, μετά από ασίστ του Κυζιρίδη.



 Δοκάρι για τους Εδεσσαίους είχε ο Γρηγόρης Κυζιρίδης, στο 52΄ με φάουλ (οριζόντιο).

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΔΕΣΣΑΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΦΑΜ

Πριν την έναρξη του ματς, εκπρόσωποι του ΟΦΑΜ βράβευσαν τον Εδεσσαϊκό για τη σημαντική του πορεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο με τιμητική πλακέτα, και δίνοντας δώρο μια εικόνα του Αγίου Σπυρίδωνα, πολιούχου της Κέρκυρας.

Σύνθεση Εδεσσαϊκού: Τεντζέρης, Μαυρόπουλος, Αβραμίδης, Μωυσίδης, Γιαννόπουλος, Προύντσης, Τεμερτζόγλου, Ντόγος, Ταουσιάνης, Κυζιρίδης, Μελικιώτης. Έπαιξαν και οι Σπαρτιάτης, Κατικαρίδης, Σούκιας, Δ. Κουκουλέκης.

Δείτε από την αθλητική ατζέντα τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα στο παρακάτω βίντεο


φωτο από Edessaikos Fc




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική