ΟΦΗ| Διπλό “χτύπημα” με Μπουζούκη και Μανδά

 





Ενίσχυση στο... τετράγωνο για τον ΟΦΗ, που στο φινάλε των μεταγραφών “κατέβασε” στο Ηράκλειο τον μεσοεπιθετικό του Παναθηναϊκού, Γιάννη Μπουζούκη και τον τερματοφύλακα του Ατρομήτου, Χρήστο Μανδά. 

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις των Κρητικών για τις δυο προσθήκες της τελευταίας στιγμής:

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την μεταγραφή του Γιάννη Μπουζούκη, από τον Παναθηναϊκό, με τον ποδοσφαιριστή να υπογράφει συμβόλαιο με την ομάδα μας διάρκειας 2,5 ετών και να αγωνίζεται με τα «ασπρόμαυρα» ως το καλοκαίρι του 2024.

Ο 23χρονος μέσος, γεννήθηκε στην Πρέβεζα στις 27 Μαρτίου 1998, προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού, ενώ το καλοκαίρι του 2016 εντάχθηκε στο ρόστερ της πρώτης ομάδας των «πρασίνων», με την οποία μέτρησε 88 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, έχοντας σκοράρει έξι φορές.


Ο Γιάννης Μπουζούκης έχει χριστεί διεθνής με τις ομάδες U17, U19 και U21 της χώρας μας, με τις οποίες έχει 15 συμμετοχές και τρία γκολ.

Γιάννη, καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΟΦΗ!


Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την απόκτηση του Χρήστου Μανδά, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας ως το καλοκαίρι του 2026.

Ο 20χρονος τερματοφύλακας, ο οποίος προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Ατρόμητου, γεννήθηκε στον Πειραιά στις 17 Σεπτεμβρίου 2001.

Το καλοκαίρι του 2017 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα του Περιστερίου, στο δυναμικό της οποίας ανήκε μέχρι σήμερα, έχοντας συνολικά 33 συμμετοχές σε εγχώριες διοργανώσεις.

Ο Χρήστος Μανδάς έχει χριστεί διεθνής με τις ομάδες U17, U19 και U21 της Ελλάδας.

Χρήστο, καλώς ήρθες στον ΟΦΗ!”.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική