Καβάλα| Υπέγραψε ο Βραζιλιάνος φορ, Caiuby, σταρ της Bundesliga (vid)

 





Eπιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ του soccerpractor για τη μεταγραφή-υπέρβαση της Καβάλας με τον Βραζιλιάνο παικταρά, Caiuby. 

Ο 33χρονος περιφερειακός επιθετικός, που έχει κάνει τη διαφορά σε τοπ επίπεδο, σε ομάδες της Bundesliga και τον γνωρίζει από πρώτο χέρι ο Αλεξάντερ Νούρι, αποτελεί το “μπαμ” της τελευταίας στιγμής για τον ΑΟΚ. 

"ΠΑΡΑΘΥΡΟ" ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ (;)

Είχε έρθει πριν μέρες στην Καβάλα, έκανε προπονήσεις και εντέλει είπε το “ναι” στον Αλεξάντερ Χαντιτάγκι, με τον Καναδο επενδυτή να ρίχνει ακόμα μια “βόμβα”, πιθανότατα ως “κερασάκι” στην τούρτα ενίσχυσης, βάζοντας... φωτιά στα social media των “Αργοναυτών”. 

Προσθήκη που σκορπά ντελίριο ενθουσιασμού στον κόσμο των “γαλάζιων”, συνδυαστικά με τα τελευταία θετικά αποτελέσματα, με τον ίδιο τον Haditaghi να “πείθεται” και να “ζεσταίνεται” από τις νίκες (με Τρίκαλα και Ηρακλή) και το αήττητο σερί (όλο το 2022) , με αποτέλεσμα να “θωρακίζει” ακόμα περισσότερο την ομάδα, για να τη δει όσο ψηλότερα γίνεται. 

Βέβαια, το "παράθυρο" ενίσχυσης για λίγες ακόμα μέρες για ελεύθερους, δεν αποκλείεται να φέρει και άλλο... δώρο στο λιμάνι της ανατολικής Μακεδονίας και το καραβάκι της Αργώ.



 Η αξία, η ποιότητα και οι παραστάσεις του Caiuby Francisco Da Silva στα γερμανικά γήπεδα καλλιεργούν προσδοκίες για... σάμπα και ακόμα καλύτερες μέρες στο “Ανθή Καραγιάννη”, για μια πανίσχυρη πλέον γραμμή κρούσης (με Σταμένκοβιτς, Σαμπανίδη, Εμσίς και τους περιφερειακούς και ακραίους, όπως Αλίμι, Έμπερτ, Οκάν, Μουσίγια, Μπουμάν κ.α.)


Ο Λατινοαμερικάνος σταρ, με θητεία σε Βόλφσμπουργκ, Ίνγκοσταντ, Ντούισμπουργκ και Άουγκσμπουργκ (όλες Γερμανία), Γκρασχόπερς (Ελβετία), Σάο Πάολο, Κορίνθιανς, Σάο Καετάνο (Βραζιλία), ανακοινώθηκε μέσω βίντεο στα social media της Καβάλας, την ώρα που υπογράφει στα γραφεία, με το εξής συνοδευτικό μήνυμα:

Καλημέρα Καβάλα!

Καλωσορίστε μαζί με εμάς τον ταλαντούχο και πολύ ικανό νέο μας κεντρικό επιθετικό, CAIUBY!

Good Morning Kavala!

Please join us in welcoming the very talented, Skilfull and our new Centre Forward CAIUBY!”.


Δείτε το σχετικό βίντεο



Καλημέρα στην οικογένεια της Καβάλας. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, μέλος αυτής της οικογένειας και ας κάνουμε την αρχή” ανέφερε ο ίδιος στο βίντεο στα αγγλικά.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική