Eθνικός Σοχού| Βήμα σωτηρίας και με δέκα, 2-0 την Αλεξανδρούπολη (vid)

 



Παρότι έπαιξε με δέκα παίκτες από το 53΄, λόγω αποβολής του στόπερ Στέφανου Βασιλόπουλου με δεύτερη κίτρινη (χάνει το εξ' αναβολής της Τετάρτης, με τη Δόξα στη Δράμα), ο Εθνικός Σοχού είχε οδηγό το πείσμα και την αποφασιστικότητα, κατακτώντας νίκη-οξυγόνο με 2-0 επί της Αλεξανδρούπολης. 

Οι “κυανόλευκοι”, που είχαν νικήσει και στον πρώτο γύρο τους Θρακιώτες, κέρδισαν έδαφος στην κατάταξη με έναν ανταγωνιστή για τη σωτηρία, έχοντας και ψυχολογικά οφέλη, μετά την ήττα που προηγήθηκε από τον Ορφέα Ξάνθης. 

Η ομάδα του Γιώργου Τσουκαλίδη άνοιξε το σκορ στο 27΄ με πέναλτι του Στασινόπουλου, ενώ έφτασαν στο 2-0 στο 42΄, με δράστη τον Βασίλη Αμαραντίδη.

 Ο Σοχός είχε και άλλες ευκαιρίες, όπως με τους Καραμπατάκη (15΄), Αποστολίδη (33΄), Δημητρακούδη (33΄), Στασινόπουλο (44΄), ενώ όσες φορές χρειάστηκε ο γκολκίπερ Κασαπίδης, κυρίως στην έναρξη του β΄ μέρους, αντέδρασε θετικά για τους γηπεδούχους. 

Ο Εθνικός είχε και δυο δοκάρια, με τους Αποστολίδη (68΄ κάθετο) και Ταχματζίδη (81΄ οριζόντιο).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΟΧΟΥ: Κασαπίδης, Δημητρακούδης, Μπατσαράς, Αντωνιάδης, Γιαγιάκος, Βασιλόπουλος, Αποστολίδης, Καραμπατάκης, Στασινόπουλος, Βαβλιάκης, Αμαραντίδης. Έπαιξαν και οι Ανδρεάδης, Τσέλα και Ταχματζίδης.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ FC: Μπινόπουλος, Δορουγιδένης (70' Τσιεγγελίδης), Παπαγεωργίου, Μπαρμπαγιάννης, Στοΐνοβιτς Χρ., Πατσιώρας Αγγ., Πατσιώρας Κων., Σιώπης, Στοΐνοβιτς Αθ., Καρακασίδης (62' Χριστοφορίδης), Ρουμπιές (70' Μαλτέζος)


φωτο από FC Αλεξανδρούπολη


Δείτε το βίντεο του insport.gr και του ORASI TV


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική