Αγροτικός Αστέρας| Οι δηλώσεις Γαλτσίδη για το διπλό στο Ορφάνι (vid)

 




Μετά τη νίκη με τον Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου (0-1 με γκολ-πέναλτι του Μελισσόπουλου), ο τεχνικός του πρωτοπόρου και αήττητου Αγροτικού Αστέρα, Κώστας Γαλτσίδης, ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου:

Ήρθαμε να παίξουμε απέναντι σε μια ομάδα που μετά τις γιορτές είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα μαζί μας. Το γήπεδο ήταν αρκετά δύσκολο για να παιχτεί ποδόσφαιρο. Υπήρχε εξαρχής μεγάλος βαθμός δυσκολίας. Αρχίσαμε καλά στο πρώτο μέρος, κάναμε φάσεις, αλλά δε τις μετουσιώσαμε σε γκολ. Προηγηθήκαμε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου με ένα πέναλτι. Στο δεύτερο μέρος και λόγω της ιδιαιτερότητας του γηπέδου, το μυαλό μας ήταν κυρίως στο να κρατήσουμε το σκορ και όχι να μπορέσουμε να το αυξήσουμε, για να τελειώσουμε το παιχνίδι. Αυτό για 20-25 λεπτά μας στοίχισε και είμαστε τυχεροί που δε το πληρώσαμε. Μετά ισορροπήσαμε και δε δώσαμε ευκαιρίες στον αντίπαλο”.



Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του από το “ΚΑΒΑΛΑ ΠΑΜΕ ΓΗΠΕΔΟ”, μαζί με τις τοποθετήσεις του τεχνικού των γηπεδούχων, Δημήτρη Μαγκαφίνη, αλλά και τις καλύτερες φάσεις



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική