Πρωταθλήτρια 2ου ομίλου η Αναγέννηση Επανομής, με φόρα στα μπαράζ για Γ΄ Εθνική

 



Την “επαναφορά” στις εθνικές κατηγορίες και τη Γ΄ Εθνική θα διεκδικήσει με αξιώσεις η Αναγέννηση Επανομής, μετά την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή πανάξια, στον 2ο όμιλο της Α1 ΕΠΣΜ. 



Η ομάδα του Γιάννη Μπαλασά, που έπαιξε μια διετία στη Β΄ Εθνική το 2012-2014, ήταν ανώτερη στο γκρουπ, σταθερά πρώτη, με διαφορά ασφαλείας και νίκες σε σημαντικά ντέρμπι, ενώ στο σημερινό ντέρμπι στην Επανομή “λύγισε” παλικαρίσια με 2-1 τον Αχιλλέα Τριανδρίας, παρότι έπαιζε... 80 λεπτά όχι μόνο με δέκα παίκτες, αλλά και χωρίς... τερματοφύλακα (!), αφού αποβλήθηκε ο Κουρουτσαλάκης, δεν υπήρχε άλλος γκολκίπερ στην αποστολή και τα γάντια φόρεσε υπηρεσιακά, για πρώτη φορά στην καριέρα του, ο νεαρός Κώστας Μπαλασάς (!), που αγωνίζεται ως παίκτης γηπέδου!



 Πρωταγωνιστής των γηπεδούχων ήταν ο έμπειρος μέσος, Άγγελος Γολιδόπουλος (άλλοτε Αγροτικού Αστέρα, Εδεσσαϊκού, ΠΑΟ Κουφαλίων κ.α., με όλους σε εθνικές κατηγορίες), που πέτυχε δυο γκολ, ενώ ενδιάμεσα είχε ισοφαρίσει προσωρινά για τον Αχιλλέα ο Τσινεκίδης. 



Στο φινάλε αποβλήθηκε και ο Μαγκώτσιος, που όπως και ο Κουρουτσαλάκης χάνει την πρεμιέρα των μπαράζ με τον πρωταθλητή ΕΠΣ Πέλλας.



Η Αναγέννηση ακολουθεί τα χνάρια του Καμπανιακού στα μπαράζ (σε άλλο γκρουπ), παίζοντας στον 2ο όμιλο, με άλλους 6 πρωταθλητές από άλλες Ενώσεις. 



Σίγουρος αντίπαλός της είναι ο Σβορώνος, από την ΕΠΣ Πιερίας, ενώ θα αγωνιστεί και με πρωταθλητές των ΕΠΣ Ημαθίας (ανάμεσα σε Αστέρα Τριποτάμου και Νίκη Αγκαθιάς), EΠΣ Χαλκιδικής (φαβορί η Χανιώτη, ελπίζει ο Αετός Βαρβάρας), ΕΠΣ Πέλλας (μεταξύ Άρη Νησίου και Εθνικού Γιαννιτσών), ΕΠΣ Φλώρινας (φαβορί ο Μελιτέας Μελίτης) και ΕΠΣ Κιλκίς (πρωταθλητής κανονικής διάρκειας ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης, θα κοντραριστεί στο τελικό μπαράζ με το νικητή του Απόλλων Ευρωπού-Πολύκαστρο). 



Οι Επανομίτες φιλοδοξούν να θυμηθούν τα... παλιά και να γράψουν ξανά ιστορία, με αρκετούς έμπειρους παίκτες στο ρόστερ και “σημαία” ασφαλώς τον αρχηγό Γρηγόρη Παπαζαχαρία, αλλά και άλλους, όπως Μάντζιος, Νταντάμης, Γολιδόπουλος, Β. Μπαλασάς, Πανυτσίδης κ.α.



Αναλυτικά το πρόγραμμα Αναγέννησης και Σβορώνου (εκκρεμούν πέντε εισιτήρια, ενώ υπενθυμίζεται οτι ανεβαίνουν οι τρεις πρώτοι από την εφτάδα πρωταθλητών στον 2ο όμιλο):



1η αγωνιστική

ΕΠΣ Κιλκίς-ΕΠΣ Ημαθίας
ΓΑΣ Σβορώνου-ΕΠΣ Φλώρινας
ΕΠΣ Πέλλας-Αναγέννηση Επανομής
Ρεπό: ΕΠΣ Χαλκιδικής

2η αγωνιστική

Αναγέννηση Επανομής-ΕΠΣ Κιλκίς
ΕΠΣ Φλώρινας-ΕΠΣ Πέλλας
ΕΠΣ Χαλκιδικής-ΓΑΣ Σβορώνου
Ρεπό: ΕΠΣ Ημαθίας

3η αγωνιστική


ΕΠΣ Πέλλας-ΓΑΣ Σβορώνου
ΕΠΣ Ημαθίας-ΕΠΣ Φλώρινας
ΕΠΣ Χαλκιδικής-ΕΠΣ Κιλκίς
Ρεπό: Αναγέννηση Επανομής

4η αγωνιστική

ΕΠΣ Κιλκίς-ΕΠΣ Φλώρινας
Αναγέννηση Επανομής-ΕΠΣ Χαλκιδικής
ΕΠΣ Πέλλας-ΕΠΣ Ημαθίας
Ρεπό: ΓΑΣ Σβορώνου

5η αγωνιστική

ΕΠΣ Κιλκίς-ΕΠΣ Πέλλας
ΓΑΣ Σβορώνου-Αναγέννηση Επανομής
ΕΠΣ Ημαθίας-ΕΠΣ Χαλκιδικής
Ρεπό: ΕΠΣ Φλώρινας

6η αγωνιστική

ΕΠΣ Ημαθίας-ΓΑΣ Σβορώνου
ΕΠΣ Χαλκιδικής-ΕΠΣ Πέλλας
ΕΠΣ Φλώρινας-Αναγέννηση Επανομής
Ρεπό: ΕΠΣ Κιλκίς

7η αγωνιστική

ΕΠΣ Φλώρινας-ΕΠΣ Χαλκιδικής
Αναγέννηση Επανομής-ΕΠΣ Ημαθίας
ΓΑΣ Σβορώνου-ΕΠΣ Κιλκίς
Ρεπό: ΕΠΣ Πέλλας












φωτο από Anagennisi Epanomis (Football Club) - Facebook





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κεραυνός Αγγελοχωρίου| Δεν “κατεβαίνει” στο Κύπελλο με Κρύα Βρύση σήμερα, οιωνός οριστικού φινάλε

Κατσαρός: “Να βελτιώνουμε διαρκώς την Καστοριά, με νίκες και μόνιμη αξιοποίηση νεαρών”

Ασταμάτητος και το 2024 ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης, έκτο σερί τρίποντο με Νίκη Ευκαρπίας και...8άδα (2-0)