ΑΕΠ Κοζάνης| Η επανεμφάνιση Ντινόπουλου & η εκδήλωση για τη Μικρασιατική καταστροφή

 




Έστω και στο τελευταίο 15λεπτο της... σεζόν, ο Νίκος Ντινόπουλος επανεμφανίστηκε στα γήπεδα, κάνοντας ντεμπούτο για φέτος. 

Ο Γρεβενιώτης φορ της ΑΕΠ Κοζάνης, που την προηγούμενη διετία είχε ενεργό ρόλο στην ομάδα της δυτικής Μακεδονίας (στην πορεία ανόδου από τη Γ΄ Εθνική και στη Φούτμπολ Λιγκ) μπήκε ως αλλαγή στο 75΄ του τελευταίου ματς, στο 0-0 εντός με τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας, ενώ όλη τη σεζόν ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, περνώντας την πόρτα του χειρουργείου για το πρόβλημα στο γόνατο (χόνδρος). 





Η ομάδα του Τάσου Αναστασιάδη τερμάτισε τρίτη, προσπερνώντας για ένα βαθμό τον τέταρτο Εδεσσαϊκό, ενώ οι προπονήσεις θα συνεχιστούν, όπως ενημέρωσε η ομάδα:

 “Άδειασε το προπονητικό κέντρο της ομάδας μας, αφού την Τετάρτη έκλεισαν οι επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις για τη φετινή σεζόν.

Θα επανέλθουν άπαντες στην καθημερινότητα από τη Δευτέρα 11 Απριλίου και θα συνεχιστούν οι προπονήσεις μέχρι και μέσα Μαΐου.

Στο διάστημα αυτό, θα γίνει προσπάθεια να κλείσουν ορισμένα φιλικά παιχνίδια, με στόχο να δoθεί η δυνατότητα, σε πολλά ταλέντα της ευρείας μας περιοχή, να προπονηθούν με την ομάδα μας και πιθανόν να επιλεγούν και να αρπάξουν την ευκαιρία για να αναδείξουν το ταλέντο τους και να κάνουν το μεγάλο άλμα της ζωής τους”. 

Επίσης, η ΑΕΠ ενημέρωσε για την παρουσία αντιπροσωπείας της ομάδας στην εκδήλωση για τη Μικρασιατική καταστροφή:

ΠΑΡOYΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ Η ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ




Ο Μικρασιατικός σύλλογος Π.Ε Κοζάνης, συνδιοργάνωσε με το σύλλογο Ποντίων φοιτητών εκδήλωση στο Πανεπιστήμιο Δυτ. Μακεδονίας, την Τεταρτη 6 Απριλίου.

Θέμα της εκδήλωσης:  “Ιχνηλατώντας την Ιστορία-Μικρασιατική καταστροφή.”
Ομιλητής ο καθηγητής κ.Νιγδελης.

Αντιπροσωπεία της ΑΕΠ Κοζάνης, αποτελούμενη από τον Ταμία κ. Νίκο Παπαδόπουλο και τους ποδοσφαιριστες μας Σάββα Κοτταρίδη και Φράνκο Σέα, έδωσαν το παρών σε αυτό το σημαντικό γεγονός που αγγίζει ιδιαίτερα το Σωματείο μας που είναι και το ίδιο προσφυγικό.

Όπως πολλές φορές έχει τονισθεί, η ΑΕΠ Κοζάνης, δεν επικεντρώνεται μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά πάντα θα προσπαθεί να μεταλαμπαδεύσει σε όλη της την οικογένεια, τις αξίες της Παράδοσης και τη γνώση της ίδιας της Ιστορίας, τόσο του Σωματείου όσο και της ίδιας της Χώρας μας”.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική