Αγροτικός Αστέρας| Νικηφόρα πρεμιέρα στα μπαράζ, 1-0 την Προοδευτική στον Εύοσμο με Μελισσόπουλο (vid)






Με το δεξί άρχισε στα πλέι οφ ο Αγροτικός Αστέρας, που ήταν ανώτερος και αξιοποίησε την έδρα, κερδίζοντας με 1-0 την Προοδευτική. 

Το γρήγορο γκολ του Αλέξανδρου Μελισσόπουλου, στο 7΄ (ο Ξανθιώτης φορ ήταν πρώτος σκόρερ των “πράσινων” στην κανονική περίοδο), έδωσε “φτερά” στους παίκτες του Κώστα Γαλτσίδη, που στη συνέχεια διαχειρίστηκαν επιτυχώς το αβαντάζ, με ατού την εμπειρία τους και την καλή αμυντική λειτουργία, που είχαν γενικώς φέτος. 

Οι “σταχυοφόροι” είχαν δοκάρι με τον Γρηγόρη Ευθυμιάδη, ενώ δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα τα καρέ του Στρατηλάτη από τους “βυσσινί” του Κορυδαλλού. 

Την επόμενη αγωνιστική, την Τετάρτη, η ομάδα του Ευόσμου αντιμετωπίζει την Ηλιούπολη στην Αθήνα, ενώ ακολούθως δίνει δυο σερί ματς στο “Δ. Κοντικάκης”, με ΠΑΟ Ρουφ και Παναχαϊκή.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Στρατηλάτης, Καθάριος (69΄ Καλλίδης), Ζουλούμης, Βοσκόπουλος, Νικολαΐδης, Ψάλτης, Σαρβανίδης (69΄ Πορτοκαλάς), Ζαφειρίδης, Ευθυμιάδης (69΄ Παπακωνσταντίνου), Χαλκιαδάκης (62΄ Κεχαγιάς), Μελισσόπουλος (86΄ Μπουλγκουρίδης).

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Χαλκίδης, Αλεξίου, Δημακάκος, Πατσατζόγλου, Ποτουρίδης, Τσαφταρίδης, Νάστος, Μακρύγιαννης, Κρητικός, Θεοδωρίδης, Μεγαρίτης. Έπαιξαν και οι Βοσνακίδης, Παρασκευόπουλος, Κυριαζής, Ραχήμ και Τσιαβός.

*Με μικροενοχλήσεις ολοκλήρωσαν το παιχνίδι οι Σαρβανίδης και Καθάριος.

Δείτε τον αγώνα από το ORASI TV και το insport.gr



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική