Νίκη Ευκαρπίας| Ξανά στην Α1 μετά από 12 χρόνια

 


Στα “σαλόνια” της Α1 ΕΠΣΜ ανέβηκε ξανά μετά από 12 χρόνια η Νίκη Ευκαρπίας, που άφησε... μακριά την Παναγία Φανερωμένη και τη Νεάπολη στον όμιλό της. 

Η ομάδα των δυτικών συνοικιών είχε μπροστάρηδες διοικητικά και οικονομικά τους Γιάννη Σιαμάτρα και Βασίλη Κυριαζή, προπονητή τον έμπειρο Λάμπρο Ανδριόπουλο (πρόεδρος στο σύνδεσμο προπονητών Θεσσαλονίκης), τεχνικό διευθυντή τον Κώστα Μπάρμπα (γέννημα-θρέμμα της ομάδας, έκανε σπουδαία καριέρα σε Βέροια, Ηρακλή, Αγροτικό Αστέρα, Καβάλα, ΑΠΕ Λαγκαδά και Ολυμπιακό Βόλου) και μια πλειάδα έμπειρων παικτών.



Όπως μεταξύ άλλων οι Καραμανλής, Σάββας, Μποχώνης, Φουρτζίου, Ανδρεάκος και ο γκολκίπερ Γιώτας, όπως φυσικά και ο πρώτος σκόρερ της, Πάρης Ανδριόπουλος. 



“Πρωτάθλημα και ανοδος στην Α1!!!!

Συγχαρητήρια και πολλά μπράβο σ όλους τους συντελεστές της επίτευξης του στόχου της ομάδας !!!

Η ομάδα μας μετά από δυο συνεχόμενες ανόδους κατάφερε να πετύχει τον πρωταρχικό στόχο της ,την άνοδο της στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣΜ !!” ήταν το μήνυμα του Κώστα Μπάρμπα στα social media, ενώ η Νίκη Ευκαρπίας μεταξύ άλλων έχει αναδείξει και τον Παναγιώτη Μπεκιάρη, αλλά και πιο πρόσφατα το νεαρό Χαραλαμπόγλου, που μεταγράφηκε στις ακαδημίες της Φιορεντίνα.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική