Αγροτικός Αστέρας| Μια ανάσα από τον τερματοφύλακα, Στέργιο Φαρμάκη

 


Σύμφωνα με την εκπομπήPrimo Secondo” τουCity of Primo 106.1”, ο Αγροτικός Αστέρας είναι ένα βήμα από την απόκτηση του τερματοφύλακα, Στέργιου Φαρμάκη. 

Με τον 28χρονο Θεσσαλονικιό γκολκίπερ, που κατάγεται από τον Δήμο Κορδελιού-Ευόσμου, έχουν προχωρήσει πολύ σημαντικά οι συζητήσεις και όλα δείχνουν οτι είναι προ των πυλών, για να ενισχύσει τα “πράσινα” γκολπόστ, μετά τη φυγή του Κυριάκου Στρατηλάτη για την Κύπρο. 

Ο Φαρμάκης έχει πολλές συμμετοχές σε Β΄ και Γ΄ Εθνική και αρκετές εμπειρίες για να βοηθήσει τους “σταχυοφόρους” σε μια νευραλγική θέση, παίζοντας μέχρι πρότινος στη Σαντορίνη και παλιότερα σε Καλλιθέα, ΝΠΣ Βόλος, Αιγινιακό, Παναργειακό, ΑΟ Καρδίας, Αστέρα Βλαχιώτη, ΑΠΕ Λαγκαδά, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από τον “γείτονα” Ελευθεριακό (φέρεται να τον γνωρίζει άριστα ο βασικός χρηματοδότης, Χρόνης Παπαβραμίδης). 


Έτσι, εκτός σοβαρού απροόπτου θα αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση για τη θέση για την ομάδα των δυτικών συνοικιών, στην επανεμφάνισή της στη Σούπερ Λιγκ 2 μετά από μια πενταετία.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική