Εδεσσαϊκός| Αντίο Β. Στεργιόπουλου στην πρώτη ομάδα λόγω Ελπίδας, αλλά μένει στην ακαδημία

 




Αποχωρεί από την ανδρική ομάδα του Εδεσσαϊκού ο Βάιος Στεργιόπουλος, που είχε ενεργό ρόλο τα τελευταία χρόνια, ως βοηθός προπονητών (φέτος με τον Αλέκο Κούρτογλου και αρχικά τον Άγγελο Ζαζόπουλο), αλλά και πρώτος κόουτς, πρόπερσι, στο φινάλε της χρονιάς (πορεία σωτηρίας την άνοιξη του 2021). 

Ο λόγος είναι οτι ο Γρεβενιώτης τεχνικός ανέλαβε το τιμόνι της Ελπίδας Έδεσσας (δούλεψε και παλιά εκεί), ομάδα που έχει στενή συνεργασία με τους “πράσινους”, αλλά βεβαίως θα παραμένει ενεργός στις ακαδημίες των “τριαινοφόρων” και στο εξής. 

“Επιστροφή στην Ελπίδα για έναν ιερό ποδοσφαιρικό σκοπό! Ευχαριστώ την διοίκηση της Ελπίδας για την πρόταση-πρόκληση που μου έκανε! Τα παιδιά είναι το επίκεντρο του project, οπότε θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας!” είναι το μήνυμα του Στεργιόπουλου μετά την επίσημη ανακοίνωση της Ελπίδας για την επιστροφή του.

ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ

Όσο για το φλέγον θέμα της λύσης στα διοικητικά, για να “τρέξει” ο νέος σχεδιασμός χωρίς άλλη χρονοτριβή, για την Τετάρτη 6/7 έχει προγραμματιστεί η επόμενη γενική συνέλευση, με την ελπίδα να κλείσει θετικά το ζήτημα.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κεραυνός Αγγελοχωρίου| Δεν “κατεβαίνει” στο Κύπελλο με Κρύα Βρύση σήμερα, οιωνός οριστικού φινάλε

Κατσαρός: “Να βελτιώνουμε διαρκώς την Καστοριά, με νίκες και μόνιμη αξιοποίηση νεαρών”

Ασταμάτητος και το 2024 ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης, έκτο σερί τρίποντο με Νίκη Ευκαρπίας και...8άδα (2-0)