Ποσειδώνας Μηχανιώνας| Ανακοινώθηκε ο εξτρέμ, Βασίλης Αλτιντζής

 




Επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ τουCity of Primo 106.1” για την απόκτηση του Βασίλη Αλτιντζή από τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας.

 Ο 20χρονος εξτρέμ αγωνίστηκε πέρυσι σε Νίκη Βόλου (αρχικά) και ΑΕΠ Κοζάνης (β΄ μισό της σεζόν) και παλιότερα σε Εθνικό Σιδηροκάστρου, ακαδημίες ΠΑΟΚ και Άρη και στον ΑΟ Καρδίας. 

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου των “ψαράδων”:

 “Ο Ποσειδών Μηχανιώνας ανακοινώνει την απόκτηση του Βασίλη Αλτιντζή. Ο Βασίλης είναι γεννημένος στις 25 Ιουλίου 2002 και ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Εθνικό Σιδηροκάστρου. Πολύ γρήγορα οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ τον εντόπισαν και τον έντυσαν στα ασπρόμαυρα.

Έχει αγωνιστεί επίσης στο ΑΟ Καρδίας, τον Αρη, την ΑΕΠ Κοζάνης και τη Νίκη Βόλου, με την φανέλα της οποίας αγωνιζόταν την περσινή αγωνιστική περίοδο.


Αγωνίζεται ως πλάγιος επιθετικός, με ευχέρεια να αγωνιστεί εξίσου καλά και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα από την ωμή του δύναμη, την ταχύτητα αλλά και την διεισδυτικότητά του. Βασίλη καλωσόρισες στην οικογένεια του Ποσειδώνα Μηχανιώνας. Σου ευχόμαστε να είσαι υγιής και να ζήσουμε μαζί μεγάλες στιγμές”.

ΑΠΟΧΩΡΕΙ Ο ΜΕΣΚΟΥΡΗΣ

Ταυτόχρονα, αποχωρεί εντέλει από τον Ποσειδώνα ο 19χρονος μεσοαμυντικός, Δημήτρης Μεσκούρης, που είχε αποκτηθεί το χειμώνα από την Κ19 της Λάρισας. Υπενθυμίζεται οτι η ομάδα του Άγγελου Ζαζόπουλου ως τώρα στις μεταγραφές ανακοίνωσε τους Κυριακίδη, Γκέσιο, Δεληζάνο, Κωστίκο, Τεμερτζόγλου, Ξιφιλίνο και Αλτιντζή, ενώ τυπικά δείχνουν τα θέματα των Κουρουτσαλάκη και Πάγιου, ώστε να ακολουθήσουν.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική