Αγροτικός Αστέρας| Έναρξη προετοιμασίας στον Εύοσμο υπό βροχή, αλλά με προσμονή... SL2 (pics)

 


Σε ρυθμούς προετοιμασίας και αδημονίας για Σούπερ Λιγκ 2 μπαίνει από την Τετάρτη ο Αγροτικός Αστέρας, που στο “Δ. Κοντικάκης” πάτησε πρώτη φορά χορτάρι υπό βροχή. 

Στην ομάδα του Ευόσμου υπάρχει αισιοδοξία οτι άμεσα θα ανακοινωθεί και με τη... βούλα η παρουσία της ομάδας στη Σούπερ Λιγκ 2, έστω και δυο μήνες μετά την εξασφάλισή της στο γήπεδο. 

Την προπόνηση παρακολούθησε μεταξύ άλλων ο ισχυρός άνδρας των “πράσινων”, Χρόνης Παπαβραμίδης, ενώ άμεσα αναμένονται προσθήκες στο ρόστερ, αλλά και το τεχνικό τιμ. 

Βοηθός για τον προπονητή Κώστα Γαλτσίδη, αναλυτής, εκτός από τον παραμένοντα γυμναστή, Στέργιο Κομσή, αλλά και το τελικό ξεκαθάρισμα στο θέμα προπονητή τερματοφυλάκων. 

Στην “πρώτη” για την εκγύμναση των γκολκίπερ ήταν ο παλιός γνώριμος, Γιάννης Θεοφάνους, αντί του Στέφανου Αϊβαλιώτη που συνεχίζει στον Καμπανιακό και αν βρεθεί “άκρη” με τα ωράρια, το πιθανότερο είναι να συνεχίσει... μόνιμα στο ρόλο αυτό. 

Όσο για τους παίκτες, παρέστησαν αρκετοί νεαροί, υπό δοκιμή, αλλά και υπό απόκτηση παίκτες, με το ρόστερ να είναι ανοιχτό και να έχει πολλές εκκρεμότητες. 

Σίγουροι είναι οι δυο νεοαποκτηθέντες, Φαρμάκης και Κουρέλλας, αλλά και τρεις παραμένοντες, οι Καθάριος, Βοσκόπουλος και Σαρβανίδης (άμεσα συνέχεια σε ενισχύσεις και ανανεώσεις, με γνώμονα την παρουσία της ομάδας στην παραπάνω κατηγορία).


Δείτε τις φωτο του soccerpractor από την έναρξη προετοιμασίας











Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική