Καστοριά| Πήρε άνετα το Σούπερ Καπ, 3-0 τον Παναργειακό Άργους Ορεστικού με MVP Ταρέλι

 


Με πρωταγωνιστή τον Πάολο Ταρέλι, που πέτυχε δυο γκολ και ψηφίστηκε ΜVP, η Καστοριά έκανε δικό της το Σούπερ Καπ, νικώντας άνετα με 3-0 στον τελικό του ΔΑΚ κόντρα στον Παναργειακό Άργους Ορεστικού, μπροστά σε 1.000 φιλάθλους. 



Οι “γουναράδες” πήραν τον πρώτο τίτλο της σεζόν, στέφθηκαν υπερπρωταθλητές και εμπλούτισαν και άλλο την ήδη πλούσια τροπαιοθήκη τους. 



Η ομάδα του Ηλία Σολάκη είχε και δυο δοκάρια, ενώ πριν την έναρξη τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του αείμνηστου τέως προέδρου της ΠΑΕ Καστοριά, Παναγιώτη Σπυρόπουλου. 

Μόλις στο 4΄ η Καστοριά, που δημιούργησε αρκετές φάσεις, άνοιξε το σκορ, με κοντινή κεφαλιά του Ταρέλι, μετά από σέντρα του Σαββόπουλου. 

Πολυτιμότερος ο Πάολο Ταρέλι

Στο 63΄ ο Τσολάκης είχε το πρώτο δοκάρι και ο Σαββόπουλος στο 82΄ το δεύτερο. Στο 86΄ ήρθε το 2-0 ξανά με δράση τον Ταρέλι (δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής), ενώ το τελικό 3-0 διαμόρφωσε με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά ο Κυριζάκης, σε μακρινό γέμισμα του Γκέγκα. 

Την Τετάρτη στην Πτολεμαϊδα με τον Μακεδονικό Φούφα θα δοθεί το επόμενο φιλικό των Καστοριανών. 

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Κοσμίδης, Σβίρος, Ελευθεριάδης, Γκέγκας, Μανακίτσας (67΄Δινοβίτσης), Μαντώς (67΄Μηλιάτης ), Χασάι (75΄Κυριζάκης), Παναγιωτίδης, Τσολάκης (67΄Κυριακού), Ταρέλι (89΄Νάκος), Σαββόπουλος.

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ: Σιώμος, Βασιλείου, Γκαλίτσας (72΄Μάτσιας), Αγγέλκος (72΄Ταχτατζής), Δινάδης, Χαραλαμπίδης, Μπόδας (84΄Χαραλαμπίδης), Καρανάσιος Αθ., Καρανάσιος Σπ., Ρόμπος (60΄Μήλιος).











φωτο από Kastoria Fc


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κεραυνός Αγγελοχωρίου| Δεν “κατεβαίνει” στο Κύπελλο με Κρύα Βρύση σήμερα, οιωνός οριστικού φινάλε

Κατσαρός: “Να βελτιώνουμε διαρκώς την Καστοριά, με νίκες και μόνιμη αξιοποίηση νεαρών”

Ασταμάτητος και το 2024 ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης, έκτο σερί τρίποντο με Νίκη Ευκαρπίας και...8άδα (2-0)