Απόλλων Πόντου| Δηλωμένοι στο νέο ρόστερ οι Μέτγκενμπεργκ & Χαμοξάρας

 


Δυο ακόμα παίκτες, εκτός από τους... γνωστούς (όσοι ανακοινώθηκαν, συν τον γκολκίπερ Βαγγέλη Τρίγκατζη), μετέχουν στο νέο ρόστερ του Απόλλωνα Πόντου. 

Στους 22 παίκτες των Ποντίων που “συναντάμε” στην επίσημη ιστοσελίδα της Σούπερ Λιγκ 2 (sl2.gr), έχουν αναρτηθεί τα ονόματα των Μάριου Χαμοξάρα και Βαλεντίν Γουίλχελμ Καμπρέρα Μέτγκενμπεργκ. 

Ο πρώτος είναι 18χρονος επιθετικός, με θητεία σε ΑΕ Κρήνης και ακαδημίες Ολυμπιακού, ενώ όπως και ο Τρίγκατζης ήταν στην αποστολή του αγώνα Κυπέλλου στη Ρόδο. 

Ο δεύτερος είναι 19χρονος Γερμανός αμυντικός, που αγωνιζόταν στην πατρίδα του. Στους 22 του ρόστερ οι δυο είναι γκολκίπερ (Πίτκας-Τρίγκατζης), ενώ συμπεριλαμβάνονται 10 παίκτες από το περσινό δυναμικό και 12 νεοαποκτηθέντες (βάσει εμπειρίας και καριέρας ασφαλώς ξεχωρίζουν ως μονάδες οι Αραβίδης και Μουμίν), ενώ προφανώς θα προστεθεί ως 23ος και ο μέσος Κώστας Λαμπίρης, που ανακοινώθηκε την Παρασκευή (και άρα 13ο απόκτημα). 



ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΦΑΝΕΛΕΣ

Αναλυτικά τα νούμερα που δηλώθηκαν στις φανέλες: 1.Τρίγκατζης, 2. Δαλιανόπουλος, 4. Μέτγκενμπεργκ, 5. Πάτι, 6. Μουμίν, 7. Φράγκος, 8. Καλαϊτζίδης, 11. Σαμπανίδης, 13. Νασέρ, 17. Κωστίκας, 18. Αμπάνκουα, 20. Καλογέρης, 21. Αραβίδης, 23. Αμαραντίδης, 28. Χαμοξάρας, 29. Άντο, 30. Πίτκας, 33. Ζαϊμι, 41. Μπελεβώνης, 69. Ντιαλόσι, 87. Εσαλό, 99. Ελέ.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική