Αλμωπός Αριδαίας| Προσθήκη Γιάννη Πολλαετίδη στο τεχνικό επιτελείο

 

Σε συμφωνία συνεργασίας με τον Καλαμαριώτη προπονητή, Γιάννη Πολλαετίδη ήρθε ο Αλμωπός Αριδαίας, σύμφωνα με πληροφορίες του soccerpractor, πλαισιώνοντας τον Γιώργο Τυριακίδη στο επιτελείο ως στενός τεχνικός συνεργάτης. 

Ο Πολλαετίδης έχει εργαστεί ως πρώτος κόουτς σε Απόλλωνα Καλαμαριάς (είχε παίκτη το νέο γενικό αρχηγό των “κυανόλευκων”, Κώστα Σαμαρόπουλο), Τρίγλια, Αιολικό, αλλά και ως συνεργάτης άλλων τεχνικών σε Ηρόδοτο, Αστέρα Βλαχιώτη (με Ηλία Φυντάνη), Δόξα Δράμας και Ιωνικό (σε αμφότερες με Στράτο Βουτσακέλη). 

Ο Γιάννης Πολλαετίδης μάλιστα θα κοουτσάρει την ομάδα της Πέλλας την Τετάρτη, στη Φθιώτιδα για το Κύπελλο Ελλάδας κόντρα στον Αστέρα Σταυρού, από κοινού με τον γυμναστή Γιώργο Σγούρδα, αφού ο Γιώργος Τυριακίδης θα απουσιάσει από τον πάγκο, λόγω υποχρεώσεών του σε σεμινάριο για δίπλωμα προπονητικής.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ηρακλής| Η πρώτη σύσκεψη της επιτροπής γηπέδου

Ποσειδώνας Μηχανιώνας| Το «πείραμα» Αμανατίδη με μεταφορά του δεξιού μπακ Γιαννούση στην επίθεση

Γιαννούσης: «Με βοηθά πολύ ο Αμανατίδης, αποδίδει η νέα μου θέση στη Μηχανιώνα»