ΑΕΠ Κοζάνης| Ζητά διαφορετικό όμιλο από την FC Κοζάνη – Φέρνει Φινλανδό χαφ για δοκιμή

 


Την τοποθέτηση σε διαφορετικό όμιλο από τη συμπολίτισσα FC Κοζάνη ζητά η ΑΕΠ Κοζάνης, όπως επεσήμανε με δελτίο Τύπου. 

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση των Ποντίων:

Η ΑΕΠ Κοζάνης, απέστειλε επιστολή στην ΕΠΟ, με την οποία ζητάει την τοποθέτηση της σε διαφορετικό Ομιλο με την ομάδα του Φ.Σ Κοζάνη.

Η προκύρηξη της ΕΠΟ, προβλέπει τη δυνατότητα σε Σωματείο ΕΠΣ, στην οποία ανήκουν περισσότερες από 2 ομάδες να ζητήσει την τοποθέτηση της σε διαφορετικό όμιλο από αυτό των άλλων ομάδων.

Ως γνωστόν, στην ΕΠΣ Κοζάνης ανήκουν αυτή τη στιγμη τα Σωματεία, ΑΕΠ Κοζάνης, Φ.Σ Κοζάνη και Μακεδονικός Φούφα”.

Ταυτόχρονα, η ομάδα του Εουτζένιο Σένα περιμένει την άφιξη ενός Φινλανδού αμυντικού χαφ, με την προοπτική να αξιολογηθεί από τον Ιταλό τεχνικό και εν συνεχεία να ξεκαθαρίσει αν ενταχθεί στους Κοζανίτες. Αναλυτικά:

Στα πλαίσια της νέας τροπολογίας της ΕΠΟ και το ότι θα επιτρέπονται να αγωνίζονται τέσσερις, μη Έλληνες, η ΑΕΠ Κοζάνης συνεχίζει την έρευνα αγοράς για την ενίσχυση της.

Την επόμενη εβδομάδα, έρχεται ένας φέρελπις νεαρός από την Φινλανδία, ο οποίος θα παραμείνει για προπονήσεις.

Ο νεαρός, με τα πάρα πολύ καλά στοιχεία, αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου στη θέση του αμυντικού χαφ και εφόσον πείσει θα παραμείνει.

Στο μεταξύ, σε αναμονή ακόμα για να ξεπερασθεί η απίστευτη γραφειοκρατία για την απόκτηση βίζας του MIYENGA τον οποίο επίσης περιμένουμε από μέρα σε μέρα”.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ηρακλής| Η πρώτη σύσκεψη της επιτροπής γηπέδου

Έτοιμος για το «PAOK MONTREAL» ο Θέμελης, ολοκληρώθηκε η εκπαίδευσή του

Χαλιλάι: "Tίποτα να φοβηθεί ο Θερμαϊκός Θέρμης, στόχος να συνεχίσουμε την καλή πορεία"