Δόξα Δράμας| Φιλική επικράτηση 4-0 με Ορφέα Ελευθερούπολης (pics)

 



Με τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ, η Δόξα Δράμας κέρδισε με 4-0 σε εντός έδρας φιλικό τον Ορφέα Ελευθερούπολης, πρωτοπόρο στην ΕΠΣ Καβάλας (διεκδικεί με αξιώσεις την άνοδο στη Γ΄ Εθνική). 

Για τους “Μαυραετούς” σκόραραν στο πρώτο μέρος οι Μπλιος και Πιρές και στο δεύτερο οι Χρ. Ιορδανίδης και Ρούτσης. 

Η ομάδα του Γιάννη Αποστολίδη, που παρατάχθηκε με αρκετούς νεαρούς (δεν έπαιξαν Καράδαης, Βάντερσον, Χατζηδημητρίου, Οικονομίδης), είχε και δυο δοκάρια, με Πιρές και Κόντο. Από την άλλη, η ομάδα του Στέλιου Κατρακυλάκη παρατάχθηκε με πολλές απουσίες. 

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Μπεζυρτζής (75' Γεωργακούδης), Περσίδης, Στάικος, Φραγκούλης, Θεοδοσιάδης (65' Παπαϊωάννου), Πιτσόλης (65 Κυριαζής), Ρούτσης (75' Σουφλέρης), Σ. Κυριακίδης (46' Αρ. Ιορδανίδης), Κόντος (46' Δ. Κυριακίδης), Πιρές (46' Χρ. Ιορδανίδης).

ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ: “ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΗ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ, ΣΑΝ ΕΠΙΣΗΜΟ”

Μετά το νικηφόρο τεστ, ο τεχνικός της Δόξας, Γιάννης Αποστολίδης, επεσήμανε: "Ηταν ένα φιλικό που έπρεπε να αντιμετωπίσουμε σαν επίσημο. Θέλω να υπάρχει αυτή η νοοτροπία και έτσι να πορευόμαστε πάντα. Αντιμετωπίζουμε όλα τα παιχνίδια με την ίδια σοβαρότητα. Σκοπός του σημερινού παιχνιδιού ήταν να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες μας και να έχουμε εικόνα για την αγωνιστική κατάστασή τους".











Φωτό από Ορφέας Ελευθερούπολης


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική