Δόξα Δράμας| Ψηλά στη λίστα για το τιμόνι ο Γιάννης Αποστολίδης

 



Από Ξανθιώτη σε... Ξανθιώτη ενδέχεται να καταλήξει και πάλι για τον πάγκο η Δόξα Δράμας, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του soccerpractor ο Γιάννης Αποστολίδης βρίσκεται ψηλά στη λίστα για την επιστροφή του στους “Μαυραετούς”, αυτή τη φορά από άλλο και αναβαθμισμένο πόστο.

Ήτοι, της διαδοχής του Κυριάκου Κετσιεμενίδη, που σύμφωνα με το dramasport.gr αποτελεί ήδη παρελθόν και είναι τυπικό το θέμα της ανακοίνωσης του "διαζυγίου", μετά από την απόφαση που πάρθηκε στο έκτακτο Δ.Σ. χθες το βράδυ. 

Ο 34χρονος Θρακιώτης κόουτς, που έχει πλέον “δεσμούς” και συμπάθειες στη Δράμα, πρωτοήρθε στη Δόξα το 2019, αρχικά ως προπονητής στην Κ19 των “ασπρόμαυρων” στη Σούπερ Λιγκ 2, αλλά σύντομα απέκτησε ρόλο και στο τεχνικό τιμ της πρώτης ομάδας, ως στενός προπονητικός συνεργάτης των κόουτς, όπως αρχικά ο Κώστας Ανυφαντάκης και εν συνεχεία οι Κώστας Βασιλακάκης-Πέτρος Στοϊλας. 

Ο Αποστολίδης άφησε έργο στη Δόξα, ειδικά στην ομάδα Νέων, βοηθώντας στην ανάδειξη παικτών της Κ19, όπως οι Παπαϊωάννου, Ρούτσης, Οικονομίδης, Χρ. Ιορδανίδης και Αρ. Ιορδανίδης, που αποτελούν ενεργά μέλη πλέον στον “κορμό” της Δόξας. 

Έκτοτε, ο νεαρός τεχνικός δούλεψε ως βοηθός προπονητή του Παύλου Δερμιτζάκη στη Βέροια πρόπερσι και πέρυσι ως προπονητής στην Κ19 της Ξάνθης στη Σούπερ Λιγκ 2 (είχε παίκτη τον Πιτσόλη), ενώ παλιότερα δούλεψε σε ομάδες τοπικού στην Ξάνθη.



 Ποδοσφαιρικά, ο Γιάννης Αποστολίδης, που είχε σταματήσει νωρίς λόγω τραυματισμών, είχε παίξει σε Ξάνθη, Αλεξανδρούπολη (συμπαίκτης με Μκρτσιάν το 2007-2008), Παναχαϊκή, Παναιτωλικό, Μακεδονικό και στην Αναγέννηση Γιαννιτσών, όπου σταμάτησε το 2012.

Άμεσα θα ξεκαθαρίσει αν η σκυτάλη της διαδοχής στον πάγκο των “Μαυραετών” θα περάσει στα χέρια του Αποστολίδη, για μια νέα πρόκληση στην καριέρα του, ή θα προχωρήσει κάποια άλλη από τις περιπτώσεις που εξετάζονται.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική