Πανσερραϊκός| Ανεβάζουν στροφές Αλί Μπαμπά, Κολομπίνο & Μπαϊροβιτς (pics)




Tρία νέα... πεινασμένα “λιοντάρια” στη φαρέτρα του Παύλου Δερμιτζάκη. Τα πρώτα χριστουγεννιάτικα “δώρα” στον Πανσερραϊκό. 

Για το νέο... αίμα, το καινούριο “υλικό πολέμου” στις Σέρρες ο λόγος. 

Οι Σουνταϊς Αλί Μπαμπά, Αντμίρ Μπαϊροβιτς και Αντριάν Κολομπίνο είναι παρόντες στις προπονήσεις, ανεβάζουν ταχύτητα και υπόσχονται να “κουμπώσουν” στο σύνολο το ταχύτερο δυνατό και να... απογειώσουν τους πρωτοπόρους του Βορρά.

 Με ατού τη γνώση της ελληνικής πραγματικότητας (σε Α΄ και Β΄ Εθνική), την ποιότητα και την εμπειρία τους. Ατού των “ερυθρόλευκων” οτι τους έφεραν από νωρίς, πριν την αλλαγή χρονιάς, για να προλάβουν να εγκλιματιστούν. 

Τρεις προσθήκες που αποτελούν... ρεκόρ για το “παζάρι” της κατηγορίας, ως προς το χρόνο υλοποίησης και ενσωμάτωσης (κανείς δε κινήθηκε νωρίτερα). 

Σε μια ομάδα που πάτησε κορυφή με ένα ντεμαράζ νικών, έχοντας μόνο επιτυχίες με το νέο τεχνικό, τον έμπειρο Καβαλιώτη, που έχει το “know how” της κατηγορίας, αλλά και του πρωταθλητισμού, με νωπό παράδειγμα του περσινού τίτλου με τη Βέροια (φέτος άλλωστε δε χρειάζονται μπαράζ ανόδου, αρκεί σε μια ομάδα να κόψει πρώτη το νήμα). 

Ο ενθουσιασμός αλλά και η εγρήγορση είναι δεδομένα πλέον στον Πανσερραϊκό, που αφήνει ανοιχτό το ρόστερ. 

Ο κύκλος ενίσχυσης δεν έχει ολοκληρωθεί και στην “αυγή” του 2023, εκτός από προπονήσεις και αγώνες ("ποδαρικό" την Τρίτη 3/1, με Απόλλωνα Πόντου στο Πολύκαστρο), θα υπάρξει... δουλειά και στο κομμάτι της περαιτέρω “θωράκισης” του ρόστερ (στις εσωτερικές μεταγραφές λογίζεται και ο Κόντσι), για να αυξηθούν οι πιθανότητες επιτυχίας (πάντως το “βάθος” των “λιονταριών” δε δείχνει τη δεδομένη στιγμή να το διαθέτει άλλη ομάδα στον όμιλο).

Δείτε τις φωτό του Panserraikos Fc με τα τρία πρώτα νέα αποκτήματα, με τους Κολομπίνο (έφτασε πρώτος χρονικά ο Ουρουγουανός χαφ, πρώην της Λάρισας), Αλί Μπαμπά (ακολούθησε ο Νιγηριανός εξτρέμ, με θητεία σε Αστέρα Τρίπολης και Ξάνθη) και Μπαϊροβιτς (αύριο η πρώτη ολοκληρωμένη προπόνηση του Σουηδού φορ, πρώην Παναιτωλικού και Χανίων)





























Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική