Κεραυνός Αγγελοχωρίου| Πρώτος σε ασίστ με εφτά ο Διονύσης Κατσιάκης (vid)

 



Τη διαφορά στο κομμάτι της δημιουργίας για τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου κάνει μέχρι τώρα ο Διονύσης Κατσιάκης, με τον πρώην μεσοεπιθετικό του Αγροτικού Αστέρα και του Μακεδονικού να έχει μοιράσει ως τώρα 7 ασίστ στους συμπαίκτες του σε ισάριθμα ματς (έπαιξε όλες τις αγωνιστικές). 




Ο 21χρονος είναι με διαφορά πρώτος στη σχετική κατηγορία... σερβιρισμάτων στην ομάδα του Δήμου Θερμαϊκού (έπεται με 4 ο Πορτοκαλάς) και με το νέο έτος φιλοδοξεί να αρχίσει και να σκοράρει.


Δείτε το βίντεο που ανάρτησε ο ίδιος στα social media με φετινές στιγμές του 

 


 


Όσο για άλλα ενδιαφέροντα ομαδικά στατιστικά;



*Έχουν παίξει 22 παίκτες, οι 7 σε όλα τα ματς. Πλην του Κατσιάκη, αυτοί είναι οι Πολυζάς, Ιωσηφίδης, Φροσύνης, Θεοδωρίδης, Πορτοκαλάς και Γ. Νικολίτσας. 

*Ο Κεραυνός έχει 8 διαφορετικούς σκόρερ στα 19 γκολ που σημείωσε (πρώτοι οι Θεοδωρίδης και Πορτοκαλάς, που έχουν από 4, ενώ έπονται με 3 οι Μεληκιώτης και Ιωσηφίδης).

*Η ομάδα του Αγγελοχωρίου διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στον 2ο όμιλο, με 19 γκολ έναντι 22 της πρωτοπόρου Κοζάνης.

*Η ομάδα του Κώστα Γαλτσίδη σκόραρε και στα 7 ματς που έδωσε, στα δυο πρώτα από ένα γκολ, σε όλα τα άλλα είτε δυο είτε περισσότερα.

*Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν τη δεύτερη καλύτερη διαφορά τερμάτων στον όμιλο, με 19-8, το +11 δηλαδή. Πρώτη σε “goal average” είναι το +20 της Κοζάνης (22-2).

*Η ομάδα του Δήμου Θερμαϊκού δέχτηκε 8 γκολ, αλλά τα 6 μόλις σε δυο ματς (4 από τη Χανιώτη στη Χαλκιδική, 2 από τον Ολυμπιακό Βόλου στους Ν. Επιβάτες) και από ένα στα δυο πρώτα ματς (ισοπαλίες 1-1, με Ελασσόνα εκτός και Εδεσσαϊκό στον Μπαξέ). Ο Κεραυνός έχει διατηρήσει τρεις φορές ανέπαφη εστία, στις άνετες νίκες με Δωτιέα Αγιάς (5-0 εκτός), Καστοριά (3-0 εντός) και ΠΑΟΚ Κρηστώνης (4-0 εντός, στο “σβήσιμο” του 2022).

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2022 - ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ

Ολοκληρώθηκε ένας προπονητικός κύκλος σήμερα στον Κεραυνό Αγγελοχωρίου, με την τελευταία προπόνηση του έτους, με ανταλλαγή ευχών για καλή Πρωτοχρονιά και καλή χρονιά.

Απών με άδεια στις τελευταίες προπονήσεις ήταν ο Γιώργος Νικολίτσας, ενώ η διακοπή των εορτών κυλά χωρίς κάποιο φιλικό για την ομάδα του Κώστα Γαλτσίδη, που τελεί σε αναμονή για τις πρώτες νέες προσθήκες.

Το ραντεβού ανανεώθηκε τη Δευτέρα, στην “ανατολή” του 2023, για να κορυφωθεί η προετοιμασία για το πρώτο ματς της χρονιάς, την Κυριακή 8/1 στην έδρα της ΑΕΠ Κοζάνης.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική