Σβορώνος| Ώρα απόσυρσης στα 35 για τον γκολκίπερ Δημήτρη Παπατολίκα

 



Την απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση στα 35, με τα γάντια του Σβορώνου, πήρε ο έμπειρος Κατερινιώτης τερματοφύλακας, Δημήτρης Παπατολίκας.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου των “κιτρινόμαυρων” της Πιερίας:

" ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΤΟΛΙΚΑ "

Η διοίκηση του ΓΑΣ Σβορώνου ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Παπατολίκα.

Για την ακρίβεια ο πολύπειρος τερματοφύλακας πήρε την απόφαση να δώσει «τίτλους τέλους» στην ποδοσφαιρική του καριέρα έπειτα από μία σπουδαία πορεία στα ελληνικά γήπεδα «κρεμώντας» οριστικά τα γάντια του στα 35 του χρόνια.

Ο Δημήτρης, ένα δικό μας παιδί το οποίο προέρχεται από τα «σπλάχνα» του ΓΑΣ Σβορώνου ξεκίνησε την μακρά σταδιοδρομία του στην ομάδα μας το 2006. Ακολούθησε η μετακίνησή του στον Πανθρακικό και κατόπιν αγωνίστηκε σε Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας, Ελπίδα Σαπών, Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης, Ηρακλή Θεσσαλονίκης, Πύδνα Κίτρους, ΑΕ Kαρίτσας ενώ έχει αγωνιστεί και τρεις φορές στον Πιερικό σε τρεις διαφορετικές θητείες (2012-16, 2016-17, 2019-21).

Ο Δημήτρης ύστερα από μία πλούσια καριέρα σε επίπεδο Β’ Εθνικής και Γ’ Εθνικής κατηγορίας, επέστρεψε στην ομάδα που του έδωσε το ποδοσφαιρικό «χρίσμα» και την περσινή σεζόν αποτέλεσε τον βασικό τερματοφύλακα του ΓΑΣ, συμβάλλοντας και εκείνος με την τεράστια εμπειρία και κλάση του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και στην επίτευξη του ονείρου της ανόδου στη Γ’ Εθνική!

Σύσσωμη η οικογένεια του ΓΑΣ Σβορώνου ευχαριστεί από καρδιάς το Δημήτρη για την πολύτιμη συνεισφορά του στην ομάδα μας και στο ποδόσφαιρο της Πιερίας γενικότερα και του εύχεται τα καλύτερα σε κάθε επίπεδο της ζωής του!

Σε ευχαριστούμε για τις υπέροχες στιγμές Δημήτρη! ❤

Ταυτόχρονα, ο Σβορώνος εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία στο ισόπαλο ματς με την Ελασσόνα:

" ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ "

Η διοίκηση του ΓΑΣ Σβορώνου με αγανάκτηση αναγκάζεται να προβεί για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν σε ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία αφού στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στον ΠΟ Ελασσόνας είχαμε μια κάκιστη αντιμετώπιση από τη διαιτητική ομάδα που προκάλεσε την αλλοίωση του αποτελέσματος.

Η ομάδα μας πετυχαίνει λίγα λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου ένα καθαρό γκολ το οποίο ο β’ βοηθός ο κ. Αγγελόπουλος αποφάσισε να το ακυρώσει ως οφσάιντ, ενώ και οι δύο παίκτες της ομάδας μας που εμπλέκονται στη φάση δηλαδή ο Κυπαρίσσης και ο Κωτσιόπουλος βρίσκονται σε κανονική θέση. Επίσης σε ένα παιχνίδι στο οποίο θα έπρεπε να κρατηθούν τουλάχιστον οκτώ λεπτά καθυστερήσεις αφού οι παίκτες της αντίπαλης ομάδας «έφαγαν» όσα λεπτά μπόρεσαν με τους συνεχείς τραυματισμούς και τις διακοπές παιχνιδιού που προκαλούσαν, ο κ. Κουτρομάνος διαιτητής της συνάντησης είδε μόλις τέσσερα λεπτά καθυστερήσεων τα οποία δεν τα κράτησε κιόλας αφού σφύριξε τη λήξη στο 93:40…

Δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζουμε φέτος μία ανεπαρκής διαιτησία και κυρίως μέσα στην έδρα μας και δεν είναι τυχαίο πως είμαστε η ομάδα που έχει δεχθεί τις περισσότερες κόκκινες κάρτες.

Επειδή σε αυτή την κατηγορία η σιωπή των ομάδων εκλαμβάνεται ως αδυναμία, ο ΓΑΣ Σβορώνου από εδώ και πέρα θα καταδικάζει τέτοιες απαράδεκτες διαιτησίες όπως η σημερινή και θα πάρει τα μέτρα του γιατί η υπομονή έχει και τα όριά της…”.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική