“Έφυγε” στα 89 ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Απόλλων Καλαμαριάς, Σταύρος Παπαδόπουλος

 


Ένας από τους πλέον σημαντικούς ιστορικά προέδρους του Απόλλωνα Καλαμαριάς, ο Σταύρος Παπαδόπουλος , άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 89 ετών. 

Ο άλλοτε παράγοντας των “κοκκινόμαυρων” τους είχε οδηγήσει για τελευταία φορά στην Α΄ Εθνική, το 2004, ενώ είχε να επιδείξει μεγάλη διοικητική παρουσία στην Καλαμάτα (κυρίως, με σπουδαία φουρνιά παικτών στην Α΄ Εθνική, από Ελλάδα και εξωτερικό), αλλά και τον Μεσσηνιακό. 

Τα τελευταία χρόνια διέμενε στο Χονγκ Κονγκ, ενώ η εξόδιος ακολουθία του θα τελεστεί στην Καλαμάτα.

Τόσο ο Ερασιτέχνης Απόλλων Καλαμαριάς, όσο και η ΠΑΕ Απόλλων Πόντου, εξέδωσαν συλλυπητήριες ανακοινώσεις:

Η ΠΑΕ Απόλλων Πόντου εκφράζει την θλίψη της για τον θάνατο του πρώην προέδρου της ΠΑΕ κ. Σταύρου Παπαδόπουλου. Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 89 ετών και ήταν ο  πρόεδρος της ΠΑΕ  Απόλλων που στα χέρια του η ομάδα μας ανέβηκε τελευταία φορά  στην Α εθνική το 2004 , πραγματοποιώντας μια σημαντική πορεία με αρκετές  επιτυχίες έως το μοιραίο 2008…

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει”.


Ο Μ.Γ.Σ.Κ.ΑΠΟΛΛΩΝ εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια του πρώην Προέδρου της ΠΑΕ Απόλλων Καλαμαριάς,Σταύρου Παπαδόπουλου,που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών.

Ο Σταύρος Παπαδόπουλος έγινε ιδιοκτήτης της ποδοσφαιρικής ομάδας του Απόλλωνα Καλαμαριάς το 2002 παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Δημήτρη Αγγελόπουλο και την οδήγησε το 2004 σε άνοδο στην Α' Εθνική κρατώντας την στην κατηγορία για 4 χρόνια.

Η σορός του θα μεταφερθεί μέσα στη βδομάδα  από το Χονγκ Κονγκ που διέμενε στην Καλαμάτα, όπου και θα γίνει η κηδεία του.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει”.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική