Σίτσας: “Διαφορά φιλοσοφίας με τον Αγροτικό Αστέρα – Καλή συνέχεια και να πετύχει το στόχο”

 



Παρελθόν για τον Αγροτικό Αστέρα αποτελεί ο προπονητής Δημήτρης Σίτσας, που κάθισε στον πάγκο μόνο σε δυο επίσημα ματς, με τον Καμπανιακό στο Κύπελλο ΕΠΣΜ και με το Νέστο Χρυσούπολης στο πρωτάθλημα. 

Την είδηση που αποκάλυψε ο Στάθης Γεωργιάδης επιβεβαίωσε ο απερχόμενος προπονητής των “πράσινων”, αναφέροντας στον “soccerpractor”: 

“Ήταν απόφαση που πάρθηκε κοινή συναινέσει το βράδυ της Παρασκευής. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της διοίκησης του Αγροτικού Αστέρα. Δεν υπάρχει καμία προστριβή, διαπιστώθηκε απλώς διαφορά φιλοσοφίας για το σχεδιασμό και το μέλλον της ομάδας. Καλή συνέχεια και μακάρι να πετύχει το στόχο της η ομάδα”.

Λίγο αργότερα, σε ανάρτηση στα social media, o Δημήτρης Σίτσας πρόσθεσε:

Εύχομαι ολόψυχα η ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της ήμουν παίχτης του αστέρα είμαι οπαδός και θα είμαι οπαδός της ομάδας για πάντα.

Καλή επιτυχία ΑΣΤΕΡΑΡΑ”.



Στο σημερινό ματς με τον ουραγό Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου εκτός έδρας υπηρεσιακά στον πάγκο θα βρίσκονται οι Νίκος Ζιαμπάρης (τεχνικός διευθυντής) και Βαλέριος Ακριτίδης (γενικός αρχηγός), ενώ άμεσα αναμένονται εξελίξεις για τον επόμενο προπονητή των “σταχυοφόρων”.

Σχόλια

  1. Όλοι φεύγουν με την αιτιολογία :" διαφορά.. φιλοσοφίας " Μετά από μισό αιώνα ξανά στο τοπικό .Ήθελε έμπειρους παίκτες ,χωρίς να αδικώ τους σημερινούς, μετά την απίστευτη ταλαιπωρία της ομάδας.Παραδειγμσ προς μίμηση ο Νέστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική