ΑΕΠ Κοζάνης| Πήρε Κουντούρη, Παπαγερίδη, Ζάβκο & Χαραλαμπίδη

 
Μετά το προηγούμενο κύμα ενίσχυσης (Περντόμο, Ντιέγκο Λόπεζ, Πατίλας, Λάντζιος, Ποσινακίδης), η ΑΕΠ Κοζάνης ανακοίνωσε νέο τετραπλό “χτύπημα”, φτάνοντας συνολικά τις εννιά χειμερινές προσθήκες. 

Συγκεκριμένα, αποκτήθηκαν ο παλιός γνώριμος στόπερ, Πέτρος Κουντούρης (από Άγιο Ιερόθεο), ο πλάγιος μπακ Ηλίας Χαραλαμπίδης (από Μακεδονικό Κοζάνης), ο 27χρονος τερματοφύλακας Γιώργος Παπαγερίδης (από ΠΑΟΚ Κοίλων, παλιά σε ΑΕ Κοζάνης και Πόντιους Κοζάνης πάλι), αλλά και ο ομογενής από την Αυστραλία υψηλόσωμος φορ, Ιωσήφ Ζάβκο (πρώτη φορά Ελλάδα, θητεία στην Ιταλία).

Για το σαββατιάτικο αγώνα στην Καστοριά δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Πατίλας, ενώ διαθέσιμα είναι όλα τα νέα αποκτήματα για τον Μαξιμιλιάνο Βιέρα.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις από τους Κοζανίτες:

Πιστή στη φιλοσοφία της να επενδύει στα νέα παιδιά η ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ, έφερε και τη χειμερινή περίοδο δυο νέα παιδιά που σίγουρα θα βρουν το δρόμο τους για τα ψηλά σαλόνια.

Ο Γιάννης Λάντζιος, ήδη στον αγώνα με τον Εδεσσαϊκό, κατέθεσε τα διαπιστευτήρια του, αν και είναι φυσιολογικό να χρειάζεται ακόμα πολύ χρόνο και περισσότερη δουλειά για να φτάσει εκεί που πρέπει. Ο Γιάννης, ήρθε στην ομάδα μας από τον ιστορικό Μακεδονικό Κοζάνης, καθώς σαν φοιτητής με καταγωγή από Κω, βρήκε εκεί ένα όμορφο καταφύγιο. Δείχνοντας όμως γρήγορα ότι αξίζει για κάτι μεγαλύτερο, και με την αρωγή της Διοίκησης του Μακεδονικού Κοζάνης, οι άνθρωποι της ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ του έδωσαν αυτή την ευκαιρία. Αγωνίζεται στη δεξιά πλευρά, διαθέτει ταχύτητα και σωστή αντίληψη και πολύ γρήγορα μάλιστα έδειξε ότι βλέπει και εστία. Γεννημένος το 2001 με καλό ύψος(180 εκ.), έχει όλα τα φόντα για μια καλή καριέρα.Με το ίδιο σκεπτικό αποκτήθηκε και ο Ηλίας Ποσινακίδης, γέννημα θρέμμα της περιοχής μας. Ο Ηλίας μετακόμισε από τον ΠΑΟ Κοίλων, με τις ευχές της προηγούμενης ομάδας του να τον συνοδεύουν στη νέα του προσπάθεια και είναι αριστεροπόδαρος, αγωνιζόμενος στη γραμμή, έχοντας την τάση να…εφορμά. Δυνατό παιδί, με πείσμα και θέληση για επιτυχία, ήταν λίγο άτυχος στο ξεκίνημα του, καθώς του προέκυψε μικρό πρόβλημα υγείας, που όμως το έχει ήδη ξεπεράσει. Νέος ακόμα σε ηλικία (22), έχει και αυτός πολλές δυνατότητές να κάνει το άλμα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Πολλά έχει πετύχει η ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ τα τελευταία χρόνια, αλλά το πιο σπουδαίο είναι ότι δεν υπάρχει ΕΝΑΣ ποδοσφαιριστής (…με την πραγματική έννοια), που να θέλει να φύγει από την ομάδα μας.

Το οικογενειακό κλίμα, η αγάπη, το fair play, η δυνατότητά για … «Εκτόξευση» σε υψηλά σαλόνια, το υψηλό τεχνικό τιμ που διαθέτει μονίμως, κάνει την ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ να αποτελεί μια ΟΑΣΗ στο δραματικό ποδοσφαιρικό τοπίο που έχει διαμορφωθεί στη χώρα μας.

Έτσι η ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ, υποδέχεται με χαρά ένα δικό της παιδί, τον Πέτρο Κουντούρη, που για προσωπικούς λόγους θέλησε το καλοκαίρι να μετακομίσει και με χαρά η ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ τον βοήθησε. Σύντομα όμως διαπίστωσε ότι δύσκολα θα βρει στέγη ποδοσφαιρική που να προσφέρει αυτά που παρέχει το Σωματείο μας. Ο Πέτρος, ένα πάρα πολύ αγαπητό παιδί, επέστρεψε στο σπίτι του και αναμένεται με την εμπειρία που ήδη διαθέτει να βοηθήσει στον αμυντικό τομέα την ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ.

Αυτοί είναι ακόμη 3 από  9 συνολικά παίκτες που προστέθηκαν αυτή τη μεταγραφική περίοδο στην οικογένειά μας και τους οποίους καλωσορίζουμε…..”.

ΜΕ ΝΕΑ ΑΥΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΝΙΑ!!!!! ΝΕΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ Η ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ  ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ…


Μπαράζ μεταγραφών από την ομάδα μας, στη χειμερινή περίοδο.Με ένα μίγμα πολύ ποιοτικών ποδοσφαιριστών αλλά και νεαρά παιδιά με μεγάλο ταλέντο, η ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ έκανε την υπέρβαση και τώρα αναμένονται…τα αποτελέσματα.

Κάνοντας μια νέα επανεκκίνηση και τις σχετικές υπερβάσεις, η ομάδα μας, έφερε έναν εμπειρότατο και με πολύ καλό βιογραφικό προπονητή και τα αποτελέσματα της δουλειάς του ήδη φαίνονται.

Έχοντας διαπιστώσει τα κενά της ομάδας μας και σε συνεργασία φυσικά με τον κ. Βιέρα, η ΑΕΠ Κοζάνης προχώρησε σε πολλές κινήσεις, μη υπολογίζοντας το κόστος…που σε αυτές τις δύσκολες μέρες κάθε άλλο παρά ευκαταφρόνητες είναι.

Χωρίς να υπάρχει εννοείται ούτε ένα ευρώ έσοδα…από πουθενά.

Η σελίδα μας έχει ήδη κάνει την παρουσίαση των δυο Ουρουγουανών μας -Λόπεζ και Περδόμο- των δύο πολύ ταλαντούχων αμυντικών από τις ομάδες της περιοχής μας -Λάντζιος και Ποσινακίδης- ενημέρωσε για την επιστροφή του Πέτρου Κουντούρη, ενώ ο Σωκράτης Πατίλας έχει ήδη αγωνιστεί σε 2 αγώνες μας.

Εκτός από τους έξι προαναφερθέντες, ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας ότι αποκτήθηκαν και ο Iωσήφ Ζάβκο, Έλληνας επιθετικός, μεγαλωμένος στην Αυστραλία και έχει αγωνιστεί σε μικρές κατηγορίες στο Ιταλικό πρωτάθλημα. Ο πανύψηλος φορ (1,87), γεννήθηκε το 1997 και ήρθε στην ομάδα μας σαν πρώτη του μεταγραφή στην Ελλάδα και θα προσπαθήσει να μας δικαιώσει. Φορ περιοχής, πολύ δυνατός, με σωστή ποδοσφαιρική παιδεία.

Ο νεαρός Ηλίας Χαραλαμπίδης, προπονείται με την ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ από το καλοκαίρι και αποκτήθηκε τώρα από τον Μακεδονικό Κοζάνης, αμυντικός, με πολλές δυνατότητες εξέλιξης.

Ο ένατος των μεταγραφών, είναι ο έμπειρος τερματοφύλακας Γιώργος Παπαγερίδης, επίσης ένα δικό μας παιδί, με καταγωγή από Ξηρολίμνη, που είχε  ήδη αγωνιστεί στο παρελθόν με τα χρώματα της ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ.

Να σημειωθεί ότι ενώ είχαμε πολλές προτάσεις να δοθούν δανεικά μερικά από τα πολύ νεαρά μας παιδιά, σε ομάδες του τοπικού πρωταθλήματος, ΟΥΔΕΙΣ θέλησε να φύγει. Κάτι που αποτελεί δείγμα και μας ικανοποιεί σαν Σωματείο για το τι σημαίνει ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ.

Η ομάδα μας καλωσορίζει όλα τα νέα μας αποκτήματα στην οικογένεια της και όλοι μαζί, φίλαθλοι, προπονητικό τιμ και ποδοσφαιριστές, θα συνεχίσουμε το όμορφο ταξίδι μας…κόντρα στο ρεύμα.

Με υγιή φιλοσοφία, με οικογενειακό κλίμα και με αγάπη σε αυτό που κάνουμε”.Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγροτικός Αστέρας| Νέος γενικός αρχηγός ο Βαλέριος Ακριτίδης

Αγροτικός Αστέρας| “Κάηκε” ο Εύοσμος στη φιέστα ανόδου & την περιφορά του ανοιχτού πούλμαν (pics+vids)

Σίτσας: “Διαφορά φιλοσοφίας με τον Αγροτικό Αστέρα – Καλή συνέχεια και να πετύχει το στόχο”