Ανδρέας Παντζιαράς| Μιλά στον Soccerpractor για τα δυο γκρουπ του Βορρά -Τι είπε για τη Λευκάδα

 


Συνέντευξη στον soccerpractor παραχώρησε ο Θεσσαλονικιός τεχνικός, Ανδρέας Παντζιαράς, που για ακόμα μια σεζόν κάνει πρωταθλητισμό στη Γ΄ Εθνική. 

Άλλωστε, είναι ο πρώτος σε νίκες προπονητής στη συγκεκριμένη κατηγορία, έχοντας κατακτήσει πρωταθλήματα και ανόδους, με ομάδες όπως η νυν του, Τηλυκράτης Λευκάδας (τρίτη θητεία στους Επτανήσιους), αλλά και οι Απόλλων Καλαμαριάς και Πλατανιάς Χανίων. 

Αφήνοντας πίσω του έργο, συμπάθειες και αναδεικνύοντας νέους παίκτες. 

Ο 46χρονος τεχνικός, που έχει εργαστεί ακόμα σε Δόξα Δράμας, Πανσερραϊκό, Μακεδονικό, Άρη Παλαιοχωρίου, Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, Πυρσό Γρεβενών και Οδυσσέα Αναγέννησης, ανέφερε στις δηλώσεις του:

Για την ως τώρα πορεία του Τηλυκράτη ΛευκάδαςΥπάρχει αρκετά μεγάλη ικανοποίηση. Από την πρώτη αγωνιστική η ομάδα είναι στις 2-3 πρώτες θέσεις, απέναντι σε ιστορικές ομάδες που είχαν στόχο την άνοδο. Μας γεμίζει με ικανοποίηση, εμάς, τον κόσμο και τη διοίκηση. Από την αρχή θέλαμε να πρωταγωνιστήσουμε, όπως κάθε χρόνο. Πέρυσι για 21 αγωνιστικές ήμασταν πρώτοι και χάσαμε τον τίτλο στο νήμα από την Παναχαϊκή. Οι άνθρωποι της διοίκησης σπανίζουν, όχι μόνο για τις οικονομικές παροχές προς το ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά και για την ποιότητα που τους χαρακτηρίζει ως ανθρώπους. Είναι πάντα δίπλα μας, για να μας λύσουν οποιαδήποτε ζητήματα, μικρά ή μεγάλα”.



Για τη φιλοσοφία στις μεταγραφές του Γενάρη: Πάντα ο Γενάρης κρύβει παγίδες, προσπαθήσαμε να πάρουμε παίκτες σε θέσεις που θεωρήσαμε οτι είχαμε ανάγκη. Μπαίνοντας στο δεύτερο γύρο σε δέκα μέρες, όλοι οι παίκτες έχουν την ικανότητα και την ετοιμότητα να βοηθήσουν ανά πάσα στιγμή”.


Για το σχόλιό του για τους δυο πρώτους ομίλους της Γ΄ Εθνικής (1-2), με ομάδες από τη Μακεδονία, γκρουπ που γνωρίζει πολύ καλά: “Στον 1ο όμιλο μεγάλο φαβορί είναι ο Καμπανιακός. Διαθέτει καλό και ποιοτικό ρόστερ και μια διοίκηση που στηρίζει την όλη προσπάθεια. Όπως και έναν προπονητή που γνωρίζει την ομάδα από πέρυσι (σ.σ. Ηλίας Σαπάνης), κάτι πολύ σημαντικό για να κάνεις πρωταθλητισμό. Σίγουρα υπάρχουν και άλλες ομάδες, όπως η Καβάλα και ο Απόλλων Παραλιμνίου, που θεωρώ οτι ως το τέλος θα προσπαθούν να κάνουν τη ζωή... δύσκολη στον Καμπανιακό. Στο 2ο όμιλο, θεωρώ οτι η Κοζάνη κάθε αγωνιστική που περνά αποδεικνύει οτι είναι πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Νομίζω οτι εύκολα ή δύσκολα θα το κατακτήσει. Αρνητική εντύπωση μου έχει προκαλέσει η μέχρι στιγμής κακή πορεία για ιστορικές ομάδες σε αυτούς τους δυο ομίλους, όπως Αγροτικός Αστέρας, Ολυμπιακός Βόλου και Εδεσσαϊκός, οι οποίοι είναι στις κάτω θέσεις της βαθμολογίας. Από την άλλη, υπάρχουν και αρκετά σοβαρές ομάδες, με διοικήσεις που είναι πολύ κοντά στα ποδοσφαιρικά τμήματα, όπως ο Πιερικός, ο Εθνικός Ν. Κεραμιδίου και η Χανιώτη”.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική