Κύπελλο Καβάλας| Πρόκριση για Βύρωνα με το νεανικό ΑΟΚ, που “έβλεπε” ήδη τον “τελικό” με Καμπανιακό (1-0)

 



Με πολλές αλλαγές οι δυο ομάδες, ο Βύρωνας και η Καβάλα και ειδικά ο ΑΟΚ, παρατάχθηκαν στον αγώνα Κυπέλλου της τοπικής Ένωσης. 

Η ομάδα του Μπάμπη Καζεπίδη επικράτησε με 1-0, χάρη σε γκολ του Θοδωρή Σιδηρόπουλου στο 12΄ και συνεχίζει την πορεία στο θεσμό, ενώ οι “γαλάζιοι” αποκλείστηκαν. 

Βέβαια, οι “Αργοναύτες” είχαν το μυαλό τους κυρίως στον “τελικό” πρωταθλήματος, το Σάββατο εντός με τον πρωτοπόρο Καμπανιακό και έπαιξαν με πολλούς νεαρούς και από τη β΄ομάδα (γενικό λίφτινγκ στη σύνθεση). 

Η νίκη είναι παραπάνω από επιτακτική ανάγκη για την ομάδα του Γιώργου Αγγελίδη, αν θέλει να κατακτήσει τον τίτλο, αφού μετά την ήττα στη Θέρμη η απόσταση από την κορυφή και τους Χαλαστρινούς ξέφυγε στους 5 πόντους (βεβαίως οι Καβαλιώτες έκαναν ρεπό, ενώ οι Θεσσαλονικείς όχι).

Ο Βύρωνας είχε δυο δοκάρια με Μπουλγκουρίδη και Λουκοβίτη, ενώ ο ΑΟΚ ένα με τον Χωρινό.

ΒΥΡΩΝΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Eυστρατίου, Ζώγας, Τουμανίδης, Τσιτσιλικάκης, Λεωντσάκος, Πτηνόπουλος, Καλαντζόπουλος, Ηλιάδης, Παπαποστόλου, Σιδηρόπουλος, Μπουλγκουρίδης. Έπαιξαν και οι Ιβανίδης, Ουζούνογλου, Λουκοβίτης, Κούρτογλου, Τσερπές.

ΚΑΒΑΛΑ: Παπαποστόλου, Πετρίδης, Μαγκαφίνης, Θαλασσινός, Χωρινός, Γιαννάκος, Σιμητός, Δεβρετζής, Παβλόφ, Σπανδωνίδης, Λαζαρίδης. Έπαιξαν και οι Μουρταζάεφ, Μακρής, Μήτρας, Πετειναράκης, Ανδρεαδάκης.







φωτο Tsoutsas Laskaris


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική