Απόλλων Πόντου| Τρίποντο-οξυγόνο στη Ρόδο, 1-0 τον Διαγόρα

 




Πολύτιμο διπλό στην έδρα του Διαγόρα Ρόδου για τον Απόλλωνα Πόντου, που αντέδρασε θετικά μετά την ήττα στην Καρδίτσα, κάνοντας βήμα σωτηρίας. 

Το μοναδικό γκολ για τους “ροσονέρι”, κόντρα στους φορμαρισμένους Ροδίτες (νίκες με Βέροια και Λάρισα μετά τη διακοπή) πέτυχε με αυτογκόλ στο 38΄ ο Μαγκάκης. 

Ο Απόλλων είχε διπλό δοκάρι σε φάουλ του Κωστίκα στο 45΄ (πρώτα οριζόντιο, μετά κάθετο), ζητώντας γκολ (οτι η μπάλα πέρασε την τελική γραμμή στο “σκάσιμο” στο έδαφος). 

Οι δυο ομάδες είχαν από μια αποβολή, οι Πόντιοι με τον Αμπουντού Νασέρ στο 82΄ και η ομάδα του Κώστα Βελιτζέλου με τον Βουργουτζή στο 95΄. 

Την Κυριακή οι “κοκκινόμαυροι” δίνουν κρίσιμο ματς στο Πολύκαστρο με τον Ηρακλή Λάρισας.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ: Μπίντσης, Μαγκάκης, Μανιώτης (78′ Μπούμπας), Γιανναράκης, Τάτσης, Παπαϊωάννου (70′ Αρίας), Τσιαντούλας (78′ Πετράκης), Λούκιτς (70′ Βουργουτζής), Παραστατίδης (78′ Παραστατίδης), Μανιάς, Σταμένκοβιτς.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ: Πίτκας (46′ λ.τ Πενταράκης), Νασέρ, Τσαγκαλίδης, Ντιαλόσι, Αμαραντίδης, Μουμίν, Καλογέρης, Δαλιανόπουλος, Κωστίκας (72′ Μπελεβώνης), Εσαλό, Ντοναλντόνι (87′ Λαμπίρης).

φωτο από "Πάμε μπάλα"


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική