Αγροτικός Αστέρας| Υποβιβασμός στο τοπικό και μαθηματικά, 46 χρόνια μετά

 


Κλείνει ένας αρκετά επιτυχημένος κύκλος για τον Αγροτικό Αστέρα, σε αυτή τη φάση της ιστορίας του, αφού από το 1977-1978 ως το 2023 έπαιζε ανελλιπώς στις εθνικές κατηγορίες, Β΄ ως Δ΄ Εθνική, για 46 χρόνια. 

Η ομάδα του Ευόσμου οδηγείται και μαθηματικά πλέον στο τοπικό και την Α1 ΕΠΣΜ, αφού με τα αποτελέσματα της 28ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο επικυρώνεται και τυπικά ο υποβιβασμός, με την ήττα με 4-1 στη Χρυσούπολη από το Νέστο. Αν δεν αλλάξει φυσικά κάτι στην πορεία, αναφορικά με την αρχική προκήρυξη. 

Δυο στροφές πριν το φινάλε, οι “πράσινοι” έχουν 26 βαθμούς και “ταβάνι” τους 32, απέχοντας πια 11 βαθμούς από τη σωτηρία (37 έχει ήδη ο 9ος Νέστος Χρυσούπολης, που οριακά σώζεται σήμερα).




Οι “σταχυοφόροι”, που πέρυσι κέρδισαν στο γήπεδο την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ 2 αλλά λόγω δικαστικών αποφάσεων, μετά από μήνες, έπαιξαν στη Γ΄ Εθνική φέτος (μετά την καταγγελία του Πανδραμαϊκού για το μητρώο, που “έστειλε” τον... Ηρακλή Λάρισας εντέλει στην ανώτερη κατηγορία), καλούνται να ανασυνταχθούν. 

Να μαζέψουν τα κομμάτια τους και να κάνουν μια νέα αρχή, ανεξαρτήτως προσώπων τους επόμενους μήνες, με στόχο την άμεση επάνοδο στις εθνικές κατηγορίες. 

Όπως αρμόζει ιστορικά στον Αγροτικό Αστέρα, που το πάλεψε φιλότιμα το τελευταίο διάστημα κόντρα στις αντιξοότητες και ρίχνει αυλαία για φέτος με Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου (εντός) και Πανθρακικό (εκτός, τελευταία αγωνιστική).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική