Απόλλων Πόντου| “Λύγισε” στο 90΄ στη Λάρισα – Εκκρεμεί η παραμονή (1-0, vid)

 


Μια ανάσα από ένα θετικό αποτέλεσμα στη δύσκολη έδρα της ΑΕΛ βρέθηκε ο Απόλλων Πόντου, που εντέλει “λύγισε” στο φινάλε με 1-0 κόντρα στη δεύτερη Λάρισα. 

Το μοναδικό γκολ των “βυσσινί” πέτυχε στο 90΄ ο φορμαρισμένος Θοδωρής Τσιριγώτης, που με 6 γκολ είναι δεύτερος σκόρερ των Θεσσαλών (μετά τον Όγκμποε). 

Οι “ροσονέρι” δεν μπόρεσαν να πλησιάσουν στη σωτηρία, έχοντας την επόμενη αγωνιστική ρεπό και ρίχνοντας αυλαία στο φινάλε στον “τελικό” με την Αναγέννηση Καρδίτσας στο Πολύκαστρο. 

Τη δεδομένη στιγμή, οι Πόντιοι είναι στο +3 από τον Μακεδονικό, που οριακά υποβιβάζεται, αλλά έχει ματς λιγότερο, αυτό της Δευτέρας εντός με τον Διαγόρα Ρόδου.

ΛΑΡΙΣΑ: Σουλούκος, Καλουτσικίδης (93′ Θ. Παπαγεωργίου), Κοσονού, Μαξιμένκο, Ηλιάδης, Κ. Παπαγεωργίου (58′ Μιλτιάδης), Πλέγας, Αντράντα (58′ Θωμαΐδης), Μαυριάς (67′ Νικολιάς), Πεντρόσο, Τσιριγώτης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ: Πίτκας, Νασέρ, Αμαραντίδης, Ντιαλόσι, Μέτγκενμπεργκ, Καλογέρης, Μουμίν, Καλαϊτζίδης, Τσαγκαλίδης, Εσαλό (81΄ Αραβίδης), Ντοναλντόνι (78΄ Μπελεβώνης).


Δείτε το βίντεο με τα καλύτερα στιγμιότυπα από το Formedia


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική