Νίκη Ευκαρπίας| Πανηγυρικά πρώτη φορά στη Γ΄ Εθνική με “πεντάρα”

 




Μέλος στο “κλαμπ” της Γ΄ Εθνικής για πρώτη φορά στα χρονικά θα γίνει η Νίκη Ευκαρπίας, μετά από μια ονειρεμένη σεζόν και με την τρίτη σερί άνοδο. 

Η ομάδα του Γιάννη Καμπουρίδη με την τρίτη νίκη στα μπαράζ, με 5-0 εντός κόντρα στην ουραγό Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου, έπιασε τους 10 βαθμούς και ουσιαστικά έδωσε διαδικαστικό τόνο στο τελευταίο ματς, εκτός με τον Ηρακλή Αμμουδιάς. 

Τα σενάρια για να μην ανέβει στο φινάλε η ομάδα της δυτικής Θεσσαλονίκης... παραείναι ακραία, αφού θα πρέπει να χάσει με... 7 (!) γκολ διαφορά από τους Σερραίους και ταυτόχρονα να αναδειχτούν ισόπαλοι με οποιοδήποτε σκορ Άρης Πετεινού και Δόξα Βώλακα (ή να έρθουν 2-2 εκείνοι και να χάσει με 6 γκολ η Νίκη Ευκαρπίας). 

Πρωταγωνιστής των “κυανόλευκων” ήταν ο Κώστας Κώστας, που πέτυχε χατ τρικ, με γκολ στο 14΄, το 21΄ και το 28΄. 

Στο 42΄ στη λίστα των σκόρερ μπήκε ο έμπειρος Άκης Σουλίδης, με κοντινή προβολή για το 4-0, που ήταν και το σκορ του α΄ μέρους. 

Στο 66΄ ο Μποζίδης με πέναλτι, που κέρδισε ο ίδιος, έγραψε τον επίλογο με το τελικό 5-0. 

Σύνθεση Νίκης Ευκαρπίας: Πρέτσι, Ανδρεάκος, Σιμιγδαλάς, Σάββας, Πεχλιβανίδης, Ρανδζής, Γολιδόπουλος, Κώστας, Σουλίδης, Μποζίδης, Μπικιάρης. Έπαιξαν και οι Τομπουλίδης, Κάνιος, Ζαλίδας, Γεωργόπουλος, Σίββας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική