Χανιώτη| Επίσημα στο τεχνικό τιμ οι Άγγελος Φοιρός & Κώστας Γεωργιάδης




Επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ του soccerpractor για την ένταξη τόσο του Άγγελου Φοιρού (προπονητής τερματοφυλάκων) όσο και του Κώστα Γεωργιάδη (γυμναστής και βοηθός προπονητή) στο τεχνικό επιτελείο της Χανιώτης. 

Αναλυτικά η ενημέρωση των “τσακαλιών” για τους συνεργάτες του Παναγιώτη Διλμπέρη στο τιμ:

O A.O. Χανιώτης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρόσληψη του Άγγελου Φοιρού για τη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων για την αγωνιστική περίοδο 2023/2024.

? | Ο Άγγελος Φοιρός δούλευε μέχρι πρότινος σε τμήματα του Άρη, Κ19, Κ17 και Κ15, και παλιότερα σε Αγροτικό Αστέρα, ΑΠΕ Λαγκαδά, Αιγινιακό, Μακεδονικό, Ηρακλή Αμπελοκήπων, ΑΕΝ Κρήνης, Ηλιούπολη, Μελιτέα, Άγιο Γεώργιο Ν. Κρήνης και σε αρκετές ακαδημίες.

? | Καλωσορίζουμε τον Άγγελο στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία στο έργο του!”.


O A.O. Χανιώτης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρόσληψη του Κωνσταντίνου Γεωργιάδη για τη θέση του γυμναστή/βοηθού προπονητή για την αγωνιστική περίοδο 2023/2024.

? | Ο Κωνσταντίνος Γεωργιάδης είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ. Κατά το παρελθόν έχει εργαστεί ως γυμναστής στα τμήματα υποδομής των ομάδων Δόξας Ν. Σκοπού (ΕΠΣ Σερρών) και Αστέρα Ραιδεστού (ΕΠΣ Μακεδονίας), ενώ την περσινή χρόνια ήταν στην ομάδα του Κεραυνού Αγγελοχωρίου.

? | Καλωσορίζουμε τον Κωνσταντίνο στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία στο έργο του!”.





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική