Αγροτικός Αστέρας| Μένουν Τσολάκης, Φετεινίδης & Σαλαβιάς – Πήρε Γ. Καρασαββίδη

 


Την επέκταση συνεργασίας με τους Ραφαήλ Τσολάκη (επιθετικός), Γιώργο Φετεινίδη (δεξιός μπακ) και Δημήτρη Σαλαβιά (τερματοφύλακας) ανακοίνωσε ο Αγροτικός Αστέρας, παράλληλα με τη μεταγραφή του παλιού γνώριμου Γιάννη Καρασαββίδη (αδερφός του Μπάμπη, που αποκτήθηκε νωρίτερα στο καλοκαίρι), ο οποίος μπορεί να δώσει λύσεις παντού από αριστερά.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις των “σταχυοφόρων”:



Κίνηση ματ από την διοίκηση της ομάδας , αποφασισμένη η διοίκηση με άλλη μια ανανέωση για την ομάδα του Αγροτικού Αστέρα με τον Τσολάκη Ραφαήλ να συμφωνεί σε όλα. Το χρονικό της συμφωνίας. Ο ποδοσφαιριστής το τελευταίο διάστημα γυρνούσε στο μυαλό του η αποχώρηση του και να είναι μπερδεμένος αρκετά .έδειξε όμως ότι έχει χαρακτήρα αλλά και αθλητική παιδεία κατανοώντας την προοπτική να συνεχίσει στον σύλλογο και κάπου εκεί μετά τον τεχνικό διευθυντή πήρε θέση και η διοίκηση, τελειώνοντας το θέμα οριστικά . Φήμες που ήθελαν το τελευταίο διάστημα την διοίκηση ανήμπορη να τελειώσει θέματα , όχι μόνο απλά τελειώνει θέματα ,αλλά δειχνει να είναι πιο δυνατή από ποτέ να τελειώνει τέτοιου είδους θέματα και να ασχολείται με ποδοσφαιριστές με αξίες και ήθος που υπήρχαν την περσινή χρόνια στην ομάδα. Έτσι ο επιθετικός Τσολάκης Ραφαήλ - Γαβριήλ θα συνεχίσει και την επόμενη χρονιά με στόχο την άνοδο , εξού και η φωτογραφία με ένα από τα πρωταθλήματα της ομάδας και εύχεται να ζήσει ανάλογες στιγμές με την οικογένεια του Αγροτικού Αστέρα .

Γεννημένος στις : 05.07.2002

Ύψος : 185cm.

Βάρος : 75 kg.

Πόδι : δεξιοποδαρος

Θεση : σέντερ φορ.

Ομάδες : Ερμής Αμυνταίου, Απόλλων Λάρισας, Μακεδονικός Φούφας, ΑΕ Λευκίμης, ΑΣ Καστοριά, Αγροτικός Αστέρας. Η οικογένεια του Αγροτικού Αστέρα του εύχεται καλή επιτυχία στην νέα σεζόν." Τα υπόλοιπα στο γήπεδο ".


Τα είπαν διοίκηση Φετεινίδης και συμφώνησαν οριστικά .

Αν και το προηγούμενο διάστημα υπήρξε ανακοίνωση ανανέωσης και ταυτόχρονα διαζύγιο μετά από μια μέρα, ο Βασίλης Παναγιωτίδης και ο Γιώργος Φετεινίδης τα είπαν ξανά και από κοινού αποφάσισαν την συνέχεια συνεργασίας. με τον τεχνικό διευθυντή να του λύνει ένα πρόβλημα για το άκρο της άμυνας όπου μπορεί να παίξει και με επιτυχία στην θέση του στόπερ και θα εχει στην διάθεση του τον δυναμικό αμυντικό .

Γιώργος Φετεινίδης

Γεννημένος στις : 9/11/2001

Ύψος : 1,80 cm

Βάρος : 72 kg.

Πόδι : Δεξί

Θεση : Δεξί μπακ , δεξί στόπερ

Ομάδες : ακαδημία Μπάμπης Σαλτουρίδης , Αλιάκμονα Νησελίου, Πανιώνιος Κ’15, Κέρκυρα Κ’17, Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων Ημαθίας Γ΄ εθνική, Κέρκυρα Κ’19, Λαμία Κ’19, Καραϊσκάκης Άρτας super league2, Αγροτικός Αστέρας Γ’εθνική.Σε όλες της ομάδες ήταν βασικός με γεμάτες χρονιές.

ξεχωριστός ποδοσφαιριστής με έντονο χαρακτήρα στο παιχνίδι του αλλά και άνθρωπος εκτός γηπέδου.Ένας άνθρωπος που με σκληρή δουλειά αλλά και πίστει όπως λέει και ο ίδιος έχει φτάσει σε αυτό το επίπεδο.Η διοίκηση του Αγροτικού Αστέρα του εύχεται καλή δύναμη στην νέα σεζόν " τα υπόλοιπα στο γήπεδο ".



Ψήφο εμπιστοσύνης κάτω από τα γκολ πόστ. Δίπλα στον έμπειρο τερματοφύλακα Κύρο Παπαβασιλείου θα είναι και ο περσινός τερματοφύλακας Δημήτρης Σαλαβιάς μετά και την ανανέωση με την ομάδα του Αγροτικού Αστέρα, όπου θα δώσει μάχη για μια θέση κάτω από την εστία και με τον ανταγωνισμό να αυξάνεται κατά πολύ. Ο τερματοφύλακας ο οποίος πήρε και θέση βασικού στο διάστημα τις χρονιάς του πρωταθλήματος, αρπάζοντας την ευκαιρία και πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις με την φανέλα του Αγροτικου Αστέρα σε μια δύσκολη χρονιά κέρδισε την εμπιστοσύνη της διοίκησης και του πρότειναν να ανανέωση. Αφού συζήτησε και για την προοπτική συνεργασίας την νέα χρονιά με τον τεχνικό διευθυντή , είπε το τελικό ναι.

Γεννημένος στις : 19.05·2003

Ύψος : 184 cm

Βάρος : 69 kg.

Πόδι : Δεξί

Θεση : τερματοφύλακας

Ομαδες :ΠΑΟΚ Διάπλαση

Αγροτικός Αστέρας Γ εθνική

Ηρακλής κ20 super league 2, Νίκη Βόλου super league 2, Αγροτικός Αστέρας Γ εθνική”.


Από εκεί που άρχισε .

Επιστροφή στην ομάδα που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα για τον Γιάννη Καρασαββίδη. Πριν από μέρες υπέγραψε ο αδερφός του Μπάμπης Καρασαββίδης και τώρα ήταν η σειρά του να πάρει και αυτός τον δρόμο της επιστροφής στον Αγροτικό Αστέρα. Ένα από τα πολλά στοιχήματα του τεχνικού διευθυντή είναι να δώσει ξανά την διάθεση και την όρεξη στον ποδοσφαιριστή να επιστρέψει στα παλιά του στάνταρ, μιας και μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που πέρασε από την πόρτα της Παιανίας για λογαριασμό του Παναθηναϊκού ,οπου θα μπορούσε να γράψει το όνομα του δίπλα σε εκείνα τα μεγάλα ονόματα του ιστορικού συλλόγου .και όχι μόνο . Ακολούθησαν και άλλες ομάδες που ήθελαν να τον αποκτήσουν .Η αγάπη του για τον σύλλογο αδιαμφισβήτη ξέροντας που έρχεται, θα βάλει και αυτός το λιθαράκι του να πετύχει η ομάδα τους στόχους της που δεν είναι άλλος απο την άνοδο στην Γ Εθνική .

Γιάννης Καρασαββίδης

Γεννημένος στις : 13/02/1996

Ύψος : 1,80 cm

Βάρος : 76 kg.

Πόδι : Αριστερό

Θεση : Αριστερό μπακ, Αριστερό στόπερ, αμυντικό χαφ”.





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική