Εορδαϊκός| Ανακοίνωσε Τοπάλη, Δημητριάδη & ανανεώσεις – Άρχισε η προετοιμασία

 



Σε νέα ρότα μπαίνει ο Εορδαϊκός της Γ΄ Εθνικής, πιο ισχυρός αγωνιστικά και διοικητικά, μετά τη συνεργασία με Μακεδονικό Φούφα και Αγία Μαρίνα Ημαθίας. 

Η προετοιμασία ξεκίνησε στην Πτολεμαϊδα, υπό τις οδηγίες του Νίκου Κατακαλίδη, ενώ γυμναστής ανέλαβε ο έμπειρος Ημαθιώτης, Τάκης Τσακαλίδης, που πέρυσι δούλεψε στη Βέροια και παλιά σε αρκετές ομάδες. 

Η ομάδα της Εορδαίας ανακοίνωσε 8 ανανεώσεις από το περσινό ρόστερ. Αναλυτικά:

«To Φ.Σ. Εορδαϊκός  ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τους ποδοσφαιριστές Χαραλαμπίδη Χάρη, Μπαλίτσα Παναγιώτη , Παπαδόπουλο Δημήτρη , Γκαμπριέλο Ντερβίσι , Τσαγκαλίδη Ηλία, Πίτσικο Μιχάλη, Πούλιο Αλέξανδρο και Ταγγίδη Στέφανο.

Τους ευχόμαστε καλή και υγιή σεζόν γεμάτη με πολλές προσωπικές και συλλογικές επιτυχίες!».



Παράλληλα, η ομάδα της δυτικής Μακεδονίας ανακοίνωσε τις πρώτες μεταγραφές. 

Στον Εορδαϊκό γυρνά ο γηγενής και παλιός γνώριμος μεσοεπιθετικός, Σαράντης Τοπάλης, που έπαιζε στον Μακεδονικό Φούφα τα τελευταία χρόνια. 

Το Φ.Σ. Εορδαϊκός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Σαράντη Τοπάλη.

Ο Τοπάλης αγωνίζεται στην θέση του αμυντικού χαφ και είναι γεννημένος στην Πτολεμαΐδα στις 9/4/1984. Για τον Σαράντη δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις για την ποδοσφαιρική του καριέρα την οποία ξεκίνησε στην ομάδα του Εορδαϊκού (2006-07) όπου και μεταγράφηκε την ίδια χρόνια στον Πανηλειακό, ακολουθήσαν οι ΠΑΟΝΕ (2008), ξανά Εορδαϊκός (2009) , Κιλκισιακός (2010), Ρόδος (2011) , Κοζάνη (2012) , και από το 2014 μέχρι και σήμερα αγωνιζόταν αδιάκοπα στον Μακεδονικό Φούφα.

Ο Τοπάλης διαθέτει αρκετή ποιότητα και εμπειρία απο τα γήπεδα Β' και Γ' εθνικής  και με την απόκτηση του ο Εορδαϊκός  μπορεί να νιώθει "ήρεμος" για την ανασταλτική γραμμή των χαφ.

Σαράντη καλώς επέστρεψες στην οικογένεια του Εορδαϊκού...”.

Ταυτόχρονα, ανακοινώθηκε η απόκτηση του τερματοφύλακα, Τρύφωνα Δημητριάδη, επίσης από τον Μακεδονικό Φούφα:

 “Το Φ.Σ. Εορδαϊκός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Τρύφωνα Δημητριάδη.

Ο Δημητριάδης αγωνίζεται στην θέση του τερματοφύλακα και είναι γεννημένος στην Άρδασσα Πτολεμαΐδας στις 12/9/1995. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από μικρή ηλικία  στα τμήματα υποδομής του Ηρακλή Πτολεμαΐδας στην συνέχεια μετακόμισε στον συμπολίτη Ατρόμητο Πτολεμαΐδας (2006), ακολουθήσε ο Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας (2010) ,ο Μακεδονικός Σιάτιστας (2016) όπου αγωνίστηκε ελάχιστα και τέλος ο Μακεδονικός Φούφα στον οποίο αγωνιζόταν μέχρι πρότινος για 6,5 συνεχόμενα χρόνια.

Με την απόκτηση του Δημητριάδη ο Εορδαϊκός δυναμώνει πολύ στον «άσο» και ισχυροποιεί κατά πολύ το ρόστερ του στο δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα της  Γ' εθνικής.

Τρύφωνα καλωσήρθες στην οικογένεια του Εορδαϊκού!”.

Άμεσα θα υπάρξει συνέχεια στις ανακοινώσεις, με αρκετούς παίκτες από Μακεδονικό Φούφα και Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας. “

"Κλεισμένοι” δείχνουν δυο παίκτες που άρχισαν προετοιμασία, ο στράικερ Νίκος Χάιτας, που ήταν αρχηγός στον Μακεδονικό Φούφα και ο γηγενής τερματοφύλακας, Αλέξανδρος Χατζησάββας, που έπαιζε στην Κ19 του Λεβαδειακού.


Διαβάστε περισσότερα στο e-ptolemeos.gr



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική