Χανιώτη| Επίσημα στο “τιμόνι” ο Κώστας Γαλτσίδης




Επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ του soccerpractor για το επικείμενο deal της Χανιώτης με τον Κώστα Γαλτσίδη, που μόλις αποχώρησε από την Ερμιονίδα. 

Οι δυο πλευρές έδωσαν και τυπικά τα χέρια και ακολούθησαν οι επίσημες ανακοινώσεις για τον έμπειρο Καλαμαριώτη τεχνικό, που θα κάνει ντεμπούτο την Κυριακή στην Κασσάνδρα κόντρα στη Δόξα Δράμας. 

Υπενθυμίζεται οτι ο Γαλτσίδης έχει εργαστεί σε Απόλλωνα Καλαμαριάς, Αναγέννηση Επανομής, Αγροτικό Αστέρα, Κεραυνό Αγγελοχωρίου, Τρίγλια, Κιλκισιακό, Θύελλα Σαρακηνών, Ποσειδώνα Καλαμαριάς και Αχιλλέα Τριανδρίας. 



Αναλυτικά η ανακοίνωση από τους Χαλκιδικιώτες:

Ο ΑΟ Χανιώτης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή κ. Κώστα Γαλτσίδη.

? | Ο έμπειρος τεχνικός γεννήθηκε στις 28 Απριλίου του 1968 στη Θεσσαλονίκη και έχει σπουδαία πορεία σε συλλόγους που αγωνίστηκαν στην Γ’ Εθνική κατηγορία, όπως Αγροτικός Αστέρας, Θύελλα Σαρακηνών και Κεραυνός Αγγελοχωρίου.

✅ | Επιπρόσθετα, διετέλεσε προπονητής των ΠΟ Τρίγλιας, Κιλκισιακού, Απόλλωνα Καλαμαριάς (Κ-19), Αχιλλέα Τριανδρίας και Ποσειδώνα Καλαμαριάς, σύλλογοι με τους οποίους έχει καταγράψει, επίσης, στο βιογραφικό του σημαντικές επιτυχίες και σε επίπεδο τμημάτων υποδομής.

?| Καλωσορίζουμε τον Κώστα Γαλτσίδη στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία στο έργο του!”.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κεραυνός Αγγελοχωρίου| Δεν “κατεβαίνει” στο Κύπελλο με Κρύα Βρύση σήμερα, οιωνός οριστικού φινάλε

Κατσαρός: “Να βελτιώνουμε διαρκώς την Καστοριά, με νίκες και μόνιμη αξιοποίηση νεαρών”

Ασταμάτητος και το 2024 ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης, έκτο σερί τρίποντο με Νίκη Ευκαρπίας και...8άδα (2-0)