Ηρακλής| Κεκλεισμένων των θυρών στο Καυτανζόγλειο και τηλεοπτικό το ματς με Καρδίτσα
Για το κυριακάτικο παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας (στη σκιά των εξελίξεων στο θέμα Μάρα), που εντέλει θα γίνει στο Καυτανζόγλειο αλλά κεκλεισμένων των θυρών, την Κυριακή και με τηλεοπτική μετάδοση, ενημέρωσε η ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής.
Αναλυτικά:
“Η ΠΑΕ Π.Ο.Τ ΗΡΑΚΛΗΣ ενημερώνει όλον τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας ότι η κυριακάτικη αναμέτρηση με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας στο Καυτανζόγλειο Στάδιο στις 16:00 το απόγευμα, θα μεταδοθεί ζωντανά με livestreaming από το κανάλι της Superleague 2, το SL2 Channel στο Youtube.
Με δεδομένο ότι ο συγκεκριμένος αγώνας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, λόγω των προβλημάτων αδειοδότησης που έχει το Εθνικό Στάδιο από τη Γ.Γ.Α, η μετάδοση του παιχνιδιού θα είναι μία καλή ευκαιρία για τον κόσμο της ομάδας μας να δει τις προσπάθειες των παικτών του ΗΡΑΚΛΗ για την κατάκτηση της νίκης”.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου