Αλμωπός Αριδαίας| Παραίτηση Γιάννη Πολλαετίδη

 



Δε περιμένει άλλο την... ανατροπή ο Γιάννης Πολλαετίδης στον Αλμωπό Αριδαίας. 

Ο έμπειρος Καλαμαριώτης τεχνικός, που πέρυσι ήταν προπονητικός συνεργάτης του Γιώργου Τυριακίδη και φέτος πρώτος κόουτς, φέρεται να κουράστηκε από τη συνεχιζόμενη αβεβαιότητα και την κωλυσιεργία και αποφάσισε να παραιτηθεί, ώστε να απεμπλακεί και να είναι διαθέσιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του. 

Η κλεψύδρα αδειάζει για την ομάδα της Πέλλας, με τον Οκτώβρη να “μπαίνει” και τους “κυανόλευκους” να είναι προς το παρόν εκτός πρωταθλήματος Σούπερ Λιγκ 2 (ίσως και... μόνιμα πολύ σύντομα αν δεν υπάρξει θεαματική αντιστροφή σκηνικού). 

Ακόμα και να άλλαζαν άρδην τα δεδομένα, θα έπρεπε να γίνουν... θαύματα από τον Πολλαετίδη, με το πρωτάθλημα ήδη σε εξέλιξη, ακόμα και για τον εντοπισμό παικτών, αφού το ρόστερ είναι τελείως άδειο και οι διαθέσιμες επιλογές στην αγορά πλέον είναι εξαιρετικά περιορισμένες. 

Συν τοις άλλοις, χωρίς ουσιαστική ομαδική προετοιμασία, η φετινή προσπάθεια του Αλμωπού σε τόσο ανταγωνιστικό περιβάλλον θα έδειχνε μάλλον, ρεαλιστικά και θεωρητικά τουλάχιστον (εκτός αν γίνονταν σειρά... θαυμάτων), σχεδόν καταδικασμένη εκ προοιμίου. Με αναπόφευκτα πιο χαμηλό ταβάνι. Και όλα αυτά έχουν ήδη “ζυγιστεί” από τον Γιάννη Πολλαετίδη, που δείχνει “ανοιχτός” για την επόμενη πρόκληση στην καριέρα του, μετά την ατυχή συγκυρία, όπως φαίνεται, στην ομάδα της Αριδαίας (με ένα σίριαλ σχεδόν 2.5 μηνών).


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική