Σίτσας: “Εύκολα η προσαρμογή στον Αγροτικό Αστέρα – Να αντιστρέψουμε την κακή περίοδο”
Στον soccerpractor μίλησε ο νέος τεχνικός του Αγροτικού Αστέρα, Δημήτρης Σίτσας.
Ο έμπειρος προπονητής, που φέρνει αύρα εθνικών κατηγοριών και φέτος άρχισε τη σεζόν στα Μουδανιά, γυρνά σε οικείο περιβάλλον, αφού πέρασε από τους “πράσινους” τόσο ως παίκτης, όσο και πέρυσι, έχοντας σύντομη θητεία ως κόουτς στη Γ΄ Εθνική. Ο Σίτσας, που θα κάνει ντεμπούτο κόντρα στον Ηρακλή Αμπελοκήπων, ανέφερε:
“Γυρίζω σε μια ομάδα που την γνωρίζω και εύκολα μπορεί να γίνει η προσαρμογή. Θέλουμε όλοι μαζί, διοίκηση, σταφ και ποδοσφαιριστές να αντιστρέψουμε την κακή αυτή περίοδο που διανύουμε και να μπούμε ξανά στις καλές εμφανίσεις, με τα θετικά αποτελέσματα.
Στο φινάλε των μεταγραφών αποκτήσαμε τους Θανάση Γιώτα και Ιορδάνη Πεχλιβανίδη (σ.σ. τερματοφύλακας και έμπειρος αμυντικός αντίστοιχα, “πακέτο” από Νίκη Ευκαρπίας, στην οποία πρόσφεραν πέρυσι στην πορεία ανόδου και άρχισαν εκεί τη σεζόν στη Γ΄ Εθνική, με τον πρώτο να έχει παίξει ξανά στον Αστέρα). Χρειάζεται δουλειά και πολύ μεγάλη προσπάθεια από όλους”.
Υπενθυμίζεται οτι η ομάδα του Ευόσμου είχε ξεκινήσει στην Α1 με “4/4” και μετά είχε δυο απώλειες, με Ολυμπιακό Κυμίνων (ισοπαλία) και Δόξα Ασσήρου (ήττα).
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου