Ηρακλής| Ανακοινώθηκε ο Περικλής Αμανατίδης – Στο πλευρό του Τσακμακίδης, Κ. Παπαδόπουλος & Θαλασσινός
Την οριστικοποίηση του deal συνεργασίας με τον Περικλή Αμανατίδη, για τη διαδοχή του Σάκη Τσιώλη, γνωστοποίησε και επίσημα όπως αναμενόταν ο Ηρακλής.
Ο έμπειρος Θεσσαλονικιός τεχνικός δούλεψε φέτος στην Καλαμάτα, πέρυσι στην Αναγέννηση Καρδίτσας, ενώ είναι άριστος γνώστης της κατηγορίας.
Ο Περικλής Αμανατίδης θα κάνει ντεμπούτο κόντρα στην ΑΕΚ Β το Σάββατο, ενώ στο πλευρό του θα είναι ως νέες προσθήκες του τιμ οι Γιάννης Τσακμακίδης (βοηθός προπονητή) και Κυριάκος Παπαδόπουλος (γυμναστής), ενώ συνεχίζει ο επίσης γυμναστής Μιχάλης Θαλασσινός.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ημίθεου:
“Ο Περικλής Αμανατίδης είναι τελικά ο “εκλεκτός” της Διοίκησης της ΠΑΕ Π.Ο.Τ ΗΡΑΚΛΗΣ και από σήμερα ανέλαβε τα καθήκοντα του προπονητή της ομάδας μας, θέση η οποία είχε μείνει για λίγες ημέρες κενή λόγω της παραίτησης του Σάκη Τσιώλη.
Το νέο προπονητή παρουσίασε στους παίκτες, λίγη ώρα πριν την προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, ο μεγαλομέτοχος, Στράτος Ευγενίου, ο οποίος αφού τον καλωσόρισε στην ομάδα, του ευχήθηκε να έχει νίκες και επιτυχίες, ενώ αμέσως μετά ο νέος κόουτς είχε την ευκαιρία να γνωριστεί με όλους τους ποδοσφαιριστές. Εκτός του Περικλή Αμανατίδη, καινούργια πρόσωπα στο τεχνικό επιτελείο θα αποτελέσουν ο Γιάννης Τσακμακίδης, ο οποίος θα είναι ο βοηθός προπονητή, καθώς και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος που θα πλαισιώσει τον Μιχάλη Θαλασσινό στις θέσεις των γυμναστών της ομάδας μας. Το συμβόλαιο του νέου προπονητή, υπέγραψε ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Χαράλαμπος Ηλιάδης”.

Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου