Πιερικός κατά διαιτησίας: “Δε μπορούμε να κάνουμε το... παγώνι, όταν αδικούμαστε εμφανώς και κατάφωρα” (vid)

 


Ανακοίνωση για τη διαιτησία του αγώνα με τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου (ήττα 2-1 στο εκτός έδρας ντέρμπι της Πιερίας) εξέδωσε ο Πιερικός, “φωνάζοντας” και παραθέτοντας σε βίντεο τα παράπονά του. Αναλυτικά:

Ο ΣΦΚ Πιερικός σεβομενος το μέγεθος και την ιστορία του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν δύναται να καταφεύγει σε μεθόδους και τεχνάσματα προκειμένου να επηρεάσει πρόσωπα και καταστάσεις.

Απο την άλλη όμως δεν μπορεί να κάνει και το… παγώνι (!), όταν αδικείται εμφανώς και κατάφωρα.

Η δύναμη της εικόνας είναι αδιάψευστος μάρτυρας, για αυτό και παραθέτουμε βίντεο με τις επίμαχες φάσεις του αγώνα με αντίπαλο τον Εθνικό Νεου Κεραμιδιου, με τις αποφάσεις του διαιτητή Παγώνη, που κόστισαν στην ομάδα μας.

Αυτο προέκυψε από το αντιαθλητικο παιχνίδι που επίτρεψε ο διαιτητής, με την αδυναμια του να διευθύνει το παιχνίδι και να τηρήσει τον πειθαρχικό έλεγχο.

Όσοι παρακολούθησαν τον αγώνα, αλλά ακόμη και όσοι αποσπάσματικα δουν τις επίμαχες φάσεις, θα αντιληφθούν το αδιανόητο, ο αντίπαλος μας να ολοκλήρωσε με 11 ποδοσφαιριστές το παιχνίδι.

Ο Πιερικός επιφυλάσσεται να ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμα προάσπισης των συμφερόντων του και να μην επιτρέψει να βρεθεί ξανά σε παρόμοια θέση”.

Ακολουθεί το βίντεο που ανάρτησαν οι "μελανόλευκοι" στα social mediaΣχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σίτσας: “Διαφορά φιλοσοφίας με τον Αγροτικό Αστέρα – Καλή συνέχεια και να πετύχει το στόχο”

Περσίδης: “Ο σχεδιασμός της Δόξας Δράμας ήδη ξεκίνησε έτσι – Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια”

Δόξα Δράμας| Kυπριακή ενίσχυση στα μετόπισθεν με τον Κώστα Ιωάννου