Πιερικός| Συνεχίζει το “σπριντ” και το... κυνήγι της κορυφής (-3), 4-0 το Θεσπρωτό (vid)
Tρίτη σερί νίκη για τον Πιερικό, που κερδίζει αλλά ακόμα δε το... χαίρεται τόσο.
Η ομάδα της Κατερίνης πρόσφερε γκολ και θέαμα εντός, με το 4-0 επί του Θεσπρωτού, συνεχίζοντας την “καταδίωξη” του πρωτοπόρου Σβορώνου, που είναι “μπροστά” στο +3.
Πρωταγωνιστής για την ομάδα του Σάκη Παπαβασιλείου ήταν ο πρώτος σκόρερ της, Απόστολος Σαραντίδης, που πέτυχε δυο γκολ κόντρα σε μια πρώην ομάδα του, φτάνοντας τα 8 φέτος.
Στο 10΄ ο Σαραντίδης άνοιξε το σκορ για τους “μελανόλευκους”, με κοντινό σουτ σε γύρισμα του Μπαλογιάννη, ενώ στο 38΄ ο Ματζαλάκου, με το 5ο του φετινό γκολ (δεύτερος σκόρερ για τους Κατερινιώτες), έκανε με κεφαλιά σε σέντρα του Καλαϊτζή το 2-0.
Στο 52΄ο προωθημένος Άγγελος Καρατάσιος σκόραρε για δεύτερη σερί αγωνιστική, με κεφαλιά για το 3-0, ενώ ο Σαραντίδης διαμόρφωσε το τελικό 4-0 στο 70΄, με κεφαλιά σε κόρνερ του Μπαλογιάννη.
Ευκαιρίες για τους γηπεδούχους έχασαν και οι Οικονομίκος (4΄), Μπαλογιάννης (7΄, 9΄), Μπλέτσας (35΄, 58΄), Σαραντίδης (63΄).
Την επόμενη αγωνιστική ο Πιερικός δίνει ντέρμπι στην Εύβοια με τη Ν. Αρτάκη, μια ομάδα επίσης με υψηλές βλέψεις.
Σύνθεση Πιερικού: Μπαλάφας, Δ. Κωνσταντινίδης, Καλαϊτζής, Γιαλαμίδης, Καρατάσιος, Μίγγος, Μπλέτσας (75΄ Μυρωτής), Οικονομίκος (83΄ Στόιος), Σαραντίδης (83΄ Στραβογιάννης), Μπαλογιάννης (71΄ Κατσιαμήτας), Ματζαλάκου (75΄ Φασίδης).
Δείτε τα στιγμιότυπα από το sfi pierikou
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου