Χαμένη ευκαιρία για “3/3” ο Ηρακλής - Γέλασε τελευταία η Κοζάνη με Κανούλα, 1-1 στο 95΄






Σε... κακό δαίμονα του Ηρακλή εξελίσσεται φέτος η Κοζάνη, αφού δυο φορές ο Ημίθεος δε μπόρεσε να φύγει νικητής. 

Την πρώτη φορά, οι “ερυθρόλευκοι” κέρδισαν στο Κύπελλο και συνέχισαν την πορεία τους στο θεσμό, ενώ τη δεύτερη, την Κυριακή στη Χαλάστρα για το πρωτάθλημα, η ομάδα του Άγγελου Διγκόζη πήρε το 1-1 στο 95΄, βάζοντας “στοπ” στο σερί δυο νικών για τους “κυανόλευκους”. 

Ο Σάκης Κανούλας, που επανήλθε στη δράση μετά από ένα δίμηνο απουσίας λόγω τραυματισμού, ήταν ο δράστης της τελευταίας στιγμής για τους Κοζανίτες, μπαίνοντας ως αλλαγή και παίρνοντας τη... μπουκιά από την ομάδα του Περικλή Αμανατίδη.


Στο 24΄ ο Κριστιάν Κούστα άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, με το τρίτο φετινό του γκολ, μετά από κόντρα που τον ευνόησε σε ασυνεννοησία των μετόπισθεν της Κοζάνης. 

Στο 62΄ οι Κοζανίτες κέρδισαν πέναλτι, για το οποίο διαμαρτυρήθηκε ο Ηρακλής έντονα, ακολούθησε περίπου 8λεπτη διακοπή, με τον Βελλίδη πάντως να λέει “όχι” στην εκτέλεση του Πάνου στο 70΄. 

Στο 95' μετά από φάση διαρκείας, ο Σάκης Κανούλας, που καραδοκούσε, “έσπρωξε” τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 1-1, με τον Ημίθεο να ζητά πέναλτι στο φινάλε σε ανατροπή του Εμπό στην περιοχή.


Την επόμενη αγωνιστική ο Ηρακλής παίζει στη Λέσβο με τον Αιολικό, ενώ η Κοζάνη έχει προγραμματισμένο ρεπό.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Βελλίδης, Χειρίτραντας, Βιτλής, Σιούτας, Γκμπενιόν, Δοϊρανλής, Εμπό, Τόρες (82′ Σπυρίδης), Νικολάς Σίλβα (89΄ Γκάγιτς), Κούστα (92΄ Στοΐσεβιτς), Κουντουριώτης (82′ Χρουσιέλ).

ΚΟΖΑΝΗ: Μπογκντάνοβιτς, Πάνος, Τάτσης, Σουλιώτης (78′ Τζημόπουλος), Ίτσιος (78′ Κανούλας), Αναστασόπουλος, Νάτσος (46′ Ψάλτης), Ασλαμπάλογλου (46′ Τσιμπούκας), Καλλέργης, Γραμμένος, Σιατραβάνης (46′ Καραγιάννης).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Χανιώτη| Τέσσερις αποχωρήσεις – Ενσωματώθηκε ο Μουριέλ

Αποσύρεται στα 40 ο Σερραίος γκολκίπερ, Βαγγέλης Πίτκας – Ποιος ο νέος του ρόλος στη Χαλκιδική

Κεραυνός Αγγελοχωρίου| Δεν “κατεβαίνει” στο Κύπελλο με Κρύα Βρύση σήμερα, οιωνός οριστικού φινάλε